Itthon is besültek az új filmek

Nálunk sem voltak sikeresek a premierfilmek hétvégén a mozikban.

Itthon egy fokkal jobban szerepelt ugyan A holló a mozikban, de messze volt a sikertől, a 64 vásznon bemutatott képregény-adaptációt csak 10 342-en nézték meg csütörtök és vasárnap között idehaza, amivel a hétvégi toplista ötödik helyén végzett olyan korábban bemutatott filmek mögött, mint a Velünk véget ér, az Alien: Romulus, a Deadpool & Rozsomák és a Gru 4.

A múlt hét másik kiemelt premierfilmje, a Vészjelzés sem szerepelt jobban, csak a hatodik helyen nyitott 8 690 eladott jeggyel, amivel egy hajszállal meg tudta előzni a 11 hete mozikban lévő Agymanók 2-t. A Channing Tatum főszereplésével készített filmet 50 vásznon játszották a mozik. („FORRÁS: Filmforgalmazók Egyesülete”.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Hát, aki nem néz filmeket, az nem fogja tudni, hogy miket érdemes megnézni. Az elmúlt hónapokban csak a hazai premierek között volt 5 rohadt jó film, és nyilván jó pár nagyon jó és jó is. De aki hagyja, hogy reklámok befolyásolják, aki reklámok alapján ítél, az így járt.
  • t_robert #1
    A helyzet az, hogy az utóbbi hónapokban nem is látok olyan filmeket, amit érdemes volna megnézni. Előtte volt moziban klub kártyám, amivel 400 forinttal olcsóbban kaptam egy mozijegyet. De lejárt márciusban és azóta se láttm olyan filmet, amiért érdemes lenne felkerekedni és költeni egy jegyre úgy 4000-5000 forintot. (hozzászámolva a nasit, amit persze vesz az ember a filmre) Egyik film se mozgatta meg a fantáziámat, ami rávett volna a moziba menetelre. Át kéne ütni ahhoz a lustaság köszöbömet, amikor otthon egy mozijegy áráért meg nézhetek kényelmesen havonta akár sok tucat filmet is valami streming szolgáltatásról. Ráadásul a legújabb filmek is megjelennek pár hónappal késöbb a neten vagy a stremingen. Ezzel nehéz versenyezni a moziknak. Volt azért olyan, hogy teljesen egyedül néztem filmet egy 120 személyes teremben. :) Eredetileg lett volna még két jegy foglalása, de azok nem jöttek el. De elinditották nekem is egyedül a filmet. :) Amúgy számítógépről meg a vetités és csak el kell inditani a filmat aztán elvan magától. Elég ha valaki felmegy a büféből vagy a jegyeladástól és elinditja. Vagyis egy 7 termes multiplex moziban is csak 3-4 ember van mindenre. De jártunk már úgy hogy ott ülünk bent 15-en és nem indul a film eltelt már negyed óra és semmi. Végül ki kellett menni szólni, hogy nem megy a film. Kiderült elfeljtették elindítani a filmet. :)