Kinyírtak egy Star Wars-sorozatot

Vége a The Acolyte-nak.

A Disney+ az első évad után megszüntette Az akolitus (The Acolyte) című Star Wars-sorozatát. A sorozat korrekt nézettséggel indított a platform tájékoztatása alapján, azonban azóta a Nielsen által mért nézettségek inkább csökkentek az idő előrehaladtával, és összességében csak az Andornál lett nézettebb az új fejezet.

Leslye Headland sorozata egy rejtélyes thriller, mely a Star Wars-univerzum árnyékban levő titkaiba kalauzolja majd a nézőt, és a Sötét Oldal erejének növekedésével foglalkozik a High Republic végső napjai során. A középpontban egy egykori Padawan van, aki összeáll Jedimesterével, hogy kinyomozzon egy bűntény-sorozatot, azonban olyan erőkkel kerülnek szembe, amikre álmaikban sem számítottak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    gondolom erősen embere válogatja, de az én esetemben, ha az első évad fele környékén nem fog meg valami a sorozatban akkor nem is nézem tovább. Nem fogok arra építeni, hogy majd talán a következő évadban lesz valami. Vagy ha ott sem akkor majd az az utániban. Ebben konkrétan semmi olyan nem volt, ami engem megfogott és arra késztetett volna, hogy ezt néznem kellene.
    Meg hát szerintem a gond nem a mai SW rajongókkal van. Hanem a sz@r ötletekkel és a rossz kivitelezéssel van. Valahogy nem tudnak mit kezdeni az SW univerzummal. Legalább is számomra úgy tűnik, hogy nem igazán találják azt az utat, amit Lucas olyan frankón elindított még a 70-es években.



  • lac coo #2
    Én sajnálom, most jött volna csak a java a történetnek.... a mai SW "rajongóknak" meg semmi semmi se jó, bekaphatja az összes ! :DDDDD
  • Balu777 #1
    Hála egek, rettenetesen gagyi volt.