Végre egy horror megúszta itthon a rettegett a 18-as karikát

A mesterséges intelligencia nem annyira ijesztő.

A mozgóképről szóló 2004. évi II. törvény 20. § (1) bekezdés értelmében a Magyarországon forgalomba kerülő filmalkotásokat a kiskorúak egészséges szellemi és lelki fejlődése érdekében a törvény 21. §-ban meghatározott kategóriákba be kell sorolni. Ennek céljából a mozgóképszakmai szervezet létrehozta és működteti a Korhatár Bizottságot, amely bizottsági ülés keretében javaslatot tesz a filmalkotások kategóriákba sorolására. Az elmúlt években nem rajzottak a mozikban a 18-as karikát kapó filmek, azonban az elmúlt hónapokban több is megkapta a billogot. Azonban az aMItől félsz szerencsére csak 16-os besorolású lett. Ez a legutóbbi előzetesből derül ki, amin immáron végeleges korhatár karika van.


A film hivatalos szinopszisa: "Ez olyan, mintha megütötték volna a főnyereményt! Curtist (John Cho) az a szerencse éri, hogy egy családoknak segítő mesterséges szuperintelligencia kissé bolondos kifejlesztője neki ajánlja fel a nagy lehetőséget: az ő családjánál próbálják ki, milyen az, ha a szokásos unalmas, kellemetlen, zavaros családi ügyeket egy gépre bízzák, és ő mindent elintéz – pontosabban, gyorsabban, készségesebben, mint a szülők és a három gyerek.
De az MI túl jól dolgozik. Mindent elkövet, hogy pontosan végrehajtsa, amire programozták; megvédi a gazdáit, nem törődik vele, hogy milyen eszközöket kell hozzá bevetnie, és kin kell átgázolnia hozzá. Ráadásul úgy tűnik, kikapcsolhatatlan.
Ha viszont lázadó családtagot sejt valahol, akkor nem ismer kegyelmet."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!