Szekeres Viktor

Itt a Kokain Vérfarkas előzetese

Jön a Cocaine Werewolf.

Annak idején az Asylum stúdió elég gyakran gyártott ún. mockbuster filmeket, mellyel éppen aktuális, nagyszabású mozifilmek koncepcióit másolták - természetesen a konkrét sztorikat nem tudták, hiszen mindig az volt a cél, hogy még azok premierje előtt kapható legyen saját változatuk. Azonban az elmúlt években ezen Asylum-filmek száma sajnos igencsak lecsökkent, tavaly viszont írtunk is az Attack of the Meth Gator, azaz a Metamfetamin Alligátor támadása című próbálkozásról, valamint arról, hogy egy másik stúdió megcsinálta a Cocaine Sharkot, azaz a kokaincápát. Most pedig itt a Cocaine Werewolf.


Értelemszerűen nem is szabad sok szót fecsérelni rá, hiszen a fenti előzetesből is kiderül, hogy amatőr filmes alkotásról van szó, de ki tudja, ha a Micimackós amatőr zséhorrorral be lehetett palizni pár embert, akkor talán ezzel is? A filmet Mark Polonia rendezte Ford Austin és Tyger Torrez szkriptje alapján. Érdekesség, hogy Polonia tavaly kilenc filmet rendezett, de idén ez egyelőre csak a negyedik saját munkája, többek között a Teddiscare és a Pandasaurus mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pontiac2 #1
    úgy látom meghaltak az igazi színészek és producerek. Elöntik a világot a szar hulladék tesco-s filmnek nevezett beteges pénzpazarló baromságok.