Szekeres Viktor

Lehet, hogy folytatódik a Snowpiercer

Folytatást is kaphat a Snowpiercer. Vagy előzményt.

Tavaly derült ki, hogy az itthon Snowpiercer – Túlélők viadala címen ismert tévés szériának a negyedik évada egyben az utolsó szezonja is lesz. Azonban ez nem azt jelenti, hogy az itthonra már meg nem érkező utolsó részek a franchise végét jelentik, hiszen tavaly év elején is írtuk, hogy a gyártó, a Tomorrow Studios már dolgozik újabb szériákon, hogy egy univerzumot húzzanak fel a világukra, többek között egy előzmény van a terveik között, valamint több folytatás és leágazás az anyasorozatból. És most kiderült, hogy annak az AMC-nek sem lenne mindez ellenére, mely Amerikában megkaparintotta a szabaddá vált sugárzási jogokat, így hosszas várakozást követően bemutatta a negyedik szezont.

Mint azt már korábban többször is leírtuk, a képregényes alapra építkező, és korábban filmes adaptációt is kapó története egy olyan világban játszódik, melyben egy kísérlet jégkorszakot idézett elő, ami szinte minden élőlény kihalását okozta, a túlélők pedig egy Föld körül közlekedő vonaton élik "életüket". Egy olyan helyen, ahol épp úgy jelen van az osztályharc, valamint a társadalmi igazságtalanságok, és a politika tétje a túlélés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #3
    Ízlések és pofonok, bár tény, hogy mintha az elején jobb lett volna...nem ő a gyenge láncszem.

    "Nem adták le nálunk az utolsó évadot"
    Erre hadd reagáljak....
    1: Kik? Egy streaming serivce nem "csak úgy" áttolja, és kész. Minimum illik legalább egy feliratot mögépattintani, de sok esetben szinkront is.
    Ha netán tulajdonosváltás történt, akkor ha van a korábbi részekhez szinkron, akkor azoknak külön jogai vannak. Ha nincs(mint ebben az esetben), akkor az új szolgáltató lehet, hogy szeretne, és nem a negyedik évaddal fogja kezdeni.

    2: "nem adták le". Máshol se. Az évad negyedik részénél járunk. Még hátravan 6 rész. Nyugi...
    Rengetegszer előfordul, hogy pár hét késéssel jut el egy sorozat ide. Pont az előbb említett problémák miatt. A Star Trek Prodigy második évada és egy hónappal később stratolt, és nálunk valamiért nem is Netflixen, hanem Skyshowtime-on, de szinkronnal.

    A jó fene se érti ezeket a jogi marhaságokat.

    "Nem adták le nálunk az utolsó évadot, de még lehetnek más részek ebből az univerzumból?"

    Hát, az, hogy milyen spinoff sorozatok lesznek, az totálisan független attól, hogy kishazánkban mi és hol és mikor elérhető hivatalosan. Nem vagyunk különösebben releváns piac.
  • Supra-III #2
    Most akkor hogy is van ez? Nem adták le nálunk az utolsó évadot, de még lehetnek más részek ebből az univerzumból?

    Amúgy szerintem Melanie karaktere abszolult zseniális, Ő adja az alap hangulatot, és viszi az első másfél évadot kompletten.
  • takysoft #1
    Kettősen nagyon ezzel a sorozattal. Idegesítően jobb és és rosszabb is egyszerre, mint a korábbi film.
    Layton vacak figura. A színész nem jó... ennek ki kellett volna buknia a castingon. Jó, nyilván nem várható el, hogy idehozzanak egy Chris Evans karakterű embert, vagy akár Denzelt vagy Michael B Jordan-t.... de ez a srác gyenge.
    Ellenben minden más karakter iszonyú erős, és nagyon jól kidolgozott.

    Aki még szerintem kicsit gyenge itt-ott, az Melanie... pedig mondjuk Jennifer Conelly nem is kis név a szakmában.

    De Bess, Ruth, és nyilván Wilford például ZSENIÁLISAK. Jó... Sean Bean miben nem az? :D De a lányok is nagyon erősek.
    De ezek felül is a legtöbb mellékszereplő NAGYON jól lett castingolva.

    De a főszereplővel kegyetlenül mellényúltak. Ebből a srácból nem lesz híres színész. Szörnyű nézni az alakítását...