Szekeres Viktor

Itthon is hatalmas bukás lett a Borderlands

Nem sokakat érdekelt a Borderlands Magyarországon.

A Filmforgalmazók Egyesülete becsült adatai alapján nagyjából hasonlóan teljesített itthon a Borderlands, mint Amerikában, vagyis az ottani millió dolláros bevétel nominálisan nagyjából megegyezett az itthoni ezerben mért nézőszámmal (mely bár fura, de sokszor paralell kapcsolat, mint kiderült az elmúlt évek folyamán, és nagyszerűen alkalmas a filmek teljesítményének egymáshoz képesti megítéléséhez). Mindez azt jelenti, hogy nálunk 10 552 jegyet adtak el a játékadaptációra, ami a hétvégi mozifilmes nézettségi lista 5. helyére volt csak elég.

A hét másik nagyobb újonca, a Mindörökké nyár a hatodik lett nem sokkal lemaradva, 9 871 nézővel. Érdekesség, hogy a két filmet két eredeti alkotás fogja szendvicsbe: A csapda, melynek bevétele 29%-ot esett csak az előző hétvégéhez képest, valamint a Longlegs - A rém, ami ugyancsak 29%-ot csökkent, de igazából egyik film sem mondható nagy sikernek, szemben Amerikával, ahol utóbbi nagyon érdekelte a közönséget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    És még mondja valaki, hogy a reklámok nem mosták ki sok ember agyát. (Mondjuk engem is meglep olykor, ha egyes emberek mennyire befolyásolhatók a reklámokkal.)
  • Zoliz #1
    Csak rá kell nézni a plakátra és az ember menekül :)))