Szekeres Viktor

Nagyon utálta mindenki a Borderlands-filmet

Bukta lett és még nem is tetszett a bátor nézőknek a Borderlands.

A Borderlands sajnos egy helyenként vicces és kifejezetten tetszetős díszletű, de nagyon közepes film lett, azonban ezzel a kritikusok és a nézők nagy része nem ért egyet, náluk inkább rosszba hajlik, mindössze minden tizedik ember gondolta úgy, hogy jól sikerül Eli Roth rendezése.

A nagyköltségvetésű játékadaptáció az előzetes becslések alapján mindössze 8,8 millió dolláros hétvégi bevételt produkált Amerikában, ami hétvégén a mozis toplista negyedik helyére volt elég, és azonnali bukást jelent, bár persze, mint a Madame Web, ez streamingen még jelenthet akár nagyobb sikert is később. A film jobb szereplésében, lassabb kifutásában sajnos nem nagyon lehet reménykedni, hiszen amellett, hogy a kritikusoknál 10% volt a tetszési index (azaz minden 10 kritikusból csak 1-nek jött be a film), a CinemaScore-ja is csak D+ lett, aminél nem sok rosszabb értékelés van, és ez ráadásul átlag, ami az első napos, fanatikusnak mondható nézők körében mértek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #5
    És ismét itt a mi megmondó emberünk. Jól van, ismét ügyes voltál. Leülhetsz.
    Látszik, hogy az értő olvasás nem az erősséget csak a fikázás. Nem azt írtam, hogy nem találkozik, hanem, hogy a legritkább esetben találkozik, és te még ki is másolod, hogy lássam mire válaszolsz. Ember.... A legritkább esetben nem azt jelenti, hogy soha.


    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2024.08.15. 15:54:16
  • kalapos01 #4
    "a legritkább esetben" - emberünk nyilván képben van a kritikákkal, mert akkor nem írna ilyen marhaságot, és elég lenne pár filmre rákeresni, és észlelni, hogy ez elég nagy butaság. Nem csak azért, mert nagyon sokszor egybevág, mint a Borderlands, a Deadpool Wolverine, az Inside Out 2, a Gru 3, a Twisters és még sorolhatnám esetében, eleve már az marhaság, hogy valaki masszaként beszél kritkusokról. meg az is, aki nézőkről. sok külön ember van. arra nyilván lehet célozni, hogy valami átlagot vonunk a sok egyéni véleményből, de akkor megint oda lyukadunk ki, hogy a filmek zömét vagy ugyanúgy szeretik, vagy ugyanúgy nem szeretik, mert attól, hogy valaki leírja a vélemény újságba vagy kommentbe, nem lesz más ember, mint aki megtartja magának a véleményt. nyilván kivételek vannak, de akinek ilyen egyszerű a gondolkodása, az mit kezd azzal, ha olvas egy istenítő Deadpool kritika után egy lehúzós nézői véleményt? lehet ebből bármi következtést levonni?
  • Macropus Rufus #3
    "(azaz minden 10 kritikusból csak 1-nek jött be a film),"
    na ez igazából nem sokat jelent. A Kritikus ízélse a legritkább esetben találkozik a közönség ízlésével.
  • bunny #2
    Helyes, legalább hamar kijön streamingen. Én moziba már be nem teszem a lábam drága és rühellem, hogy a fülembe csámcsognak. Inkább kivárom azt a pár hónapot és megnézem itthon kényelmesen nagytévé házimozi és akkor állítom le amikor akarom. Részemről a mozi halott, néhány évente van olyan film ahol felmerül, hogy na ezt esetleg nagyvásznon jó lenne látni. De többnyire elmúlik magától az érzés :D
  • enproba1 #1
    értem