Szekeres Viktor

Elsőre elég komoly bukta a Borderlands-mozifilm

Nem nagyon érdekelte a nézőket a Borderlands.

A Lionsgate eheti premierje, a Borderlands Amerikában nem úgy szerepel, mintha a "világ legsikeresebb videójátékos franchise-ának" adaptációja lenne, ugyanis a becslések szerint a pénteki nyitónapját mindössze 4 milliós bevétellel fogja befejezni, ami azt jelenti, hogy a hétvége tekintetében még a 10 millió dolláros belföldi bevételt sem fogja elérni, azaz csak az 5. helyen fog debütálni.

A 110 millió dolláros költségvetésű film költségspórolási célzattal Magyarországon forgott, és a csütörtöki elővetítések során csak 1,32 millió dollárt hozott, és kifejezetten lehúzták a kritikusok (a RottenTomatoes gyűjtése alapján a Tank Girl-stílus 10-ből 9 újságírónak nem jött be), és a nézőknek is nagyon gyenge, 50% alatti a tetszési index az oldalon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Botond #3
    Ja, a díszlet meg csomó minden tényleg nagyon a játékot idézi. A harc részek voltak vállalhatatlanok, a többi egész szép és hű a játékhoz, a sztori viszont nagyon rohanósan összecsapott.
  • zetortraktor #2
    Szerintem jó móka volt, de megértem azt, akinek nem jött be. Azt viszont sajnálom, hogy sokan meg sem adják neki az esélyt a reklámok alapján.
  • Botond #1
    Hű, holnap nézzük a gyerekkel, kíváncsi vagyok, sok szart írnak róla mindenhol. :D