Zack Snyder két tervezett filmes univerzuma is bedőlt

Folytatódik Zack Snyder Netflixes vesszőfutása.

Ugyan még nincs hivatalos hír arról, hogy mi lesz a Zack Snyder által tervezett Rebel Moon-univerzum sorsa, de azok után, hogy az első film alulteljesített, majd a második film megbukott, a rendezői változat pedig végképp senkit sem érdekelt, nem kell jóstehetség ahhoz, hogy az ember tudja, hogy a Netflix nem fogja tovább erőltetni a scifi-világot. Azonban Snyder másik univerzum-terve is bedőlni látszik.

Ugyancsak nincs róla hivatalos hír, de sajtóértesülések szerint az Army of The Dead-univerzum további tervezett alkotásai sem fognak napvilágot látni. Az első film, A halottak hadserege még megkapta az előzményét, A tolvajok hadseregét (Army of Thieves), de az ezt követő filmeket, valamint a tervezett animációs sorozatot a Netflix csendben elkaszálta - utóbbit annak ellenére, hogy már elég komoly készültségi állapotba került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Érdekes látni, hogy nagyjából hasonló számban nézték végig a filmet az első pár napban, a második héten lehetett igazán látni, hogy mennyien morzsolódtak le az első film után.

    De igazából az beszédes, hogy a Rebel Moon 2 nyitónézettségénél jobb számokat hoztak olyan filmek, amik utána jöttek: Mother of The Bride, Trigger Warning, Atlas, Family Affair, Beverly Hills Cop 4, The Union. Némelyik nem meglepő, de azért akadnak olyanok, amiknél illett volna jobban teljesíteni szerintem.
  • zetortraktor #3
    ha Netflixes nézettségeket akarsz, akkor ne oldalakat idézgess be, minden héten kiadják a hivatalos listájukat, ott látod a sorrendet és a számokat is.

    "akkor valami nem stimmel. Ha valami a Netflix toplist élén van (top10) akkor van nézetsége rendesen.

    múlt héten a Netflix legnézettebb filmje: Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie 19,500,000 1:27 13,400,000

    ó, ez annyira magas labda, hogy én szégyellem magam. tényleg ne csinálj ilyeneket, inkább kérdezd meg, hogy az, ami számodra ellentmondásnak tűnik, mit jelent, mert kérdezni okos dolog, viszont butaságra következtetni buta.

    a bukást nem abban mérik, hogy egy film hanyadik lett. a premierfilmek gyakran a legnézettebbek. a moziban is láthattál sokszor filmet az első helyen nyitni úgy, hogy közben hatalmas bukás. azért, mert nem volt épp más, ami nézettebb lett volna. A Rebel Moonnál már az első rész is bukta volt, pedig az is első lett, de annál egy átlagember nem fogja megmondani, hogy bukás vagy nem. ott érthető, ha valaki félreérti, de a másodiknál nem nagy művészet látni, hogy mennyivel kevesebb néző látta az első helyen, mint az első részt. hogy mennyi és milyen filmek voltak nézettebbek a Rebel Moon 2-nél a Netflixen. a bukás ebben van.

    nyilván sokan látták, de sokkal kevesebben, mint az első filmet. és más filmeket meg többen. a Rebel Moont nem azért csinálták, hogy a Netflix 12. legnézettebb filmje legyen az első fél évben.

    " de jó lett sztem."

    ez jó hír!

    "top listás lett bár némileg kevesebben látták mint az elsőt. De még így is a top10-ben van."

    minden film toplistás lesz. ezek is azok voltak.. az egyik hat hetet volt, a másik 3-at. az első rebel moon bukásán lehet vitatkozni, de a másodikén nem érdemes.

  • Macropus Rufus #2
    "majd a második film megbukott, "
    "Zack Snyder's Rebel Moon - Part Two: The Scargiver has rocketed to the top of Netflix's charts but has landed fewer viewers than its opening saga."
    akkor valami nem stimmel. Ha valami a Netflix toplist élén van (top10) akkor van nézetsége rendesen.

    https://deadline.com/2024/04/zack-snyder-rebel-moon-scargiver-netflix-charts-1235892943/

    megnéztem a rendezőit is. Hát mondjuk tényleg elég druva lett, de jó lett sztem. De hát ízlésbe nem érdemes vitatkozni, csak nem értem, hogy a cikk honnét vette a buktát amikor nem bukott a második rész, top listás lett bár némileg kevesebben látták mint az elsőt. De még így is a top10-ben van.

    https://deadline.com/2024/06/rebel-moon-directors-cut-netflix-release-date-1235970038/
  • takysoft #1
    Kár érte, mert az Army of Thieves amúgy valóban jó volt!
    (nem is Snyder rendezte...)