Szekeres Viktor

Ilyen lett Az idő urai felújítása

Felújították Az idő urait.

Amerikában július 26-án mutatták be a mozikban Az idő urai felújított változatát, amihez a lenti előzetes készült. Arról egyelőre nincs hír, hogy itthonra vajon elérnek-e az új, 4K-s kópiák, amik a Stefan Wul L'Orphelin de Perdide, azaz A Perdide bolygó árvája című könyve alapján 1982-ben készített francia animációhoz tartoznak.


A Janus Films projektje 1 kópiát kapott a premierje hetében, és a nyitóhétvégén 4368 dollár értékben adtak el jegyet a vetítésekre, amivel a film a hétvége 40. legsikeresebbje lett. Rá egy hétre 3828 dollár folyt be a vetítésekről, ami a 41. helyre volt elég.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    Hát nem lett valami szuper az a felskálázás. Anno a DVD verzióra is ilyesmiket írtak. Aztán nem lett az a nagy durranás. Megvettem mert kellett a gyűjteményeim közé. Ez most kb. pont ilyen. 4k mi? Felskálázzák azt nesze paraszt. Egyáltalán nem szebb mint egy DVD. 17"-os notin néztem most és nem volt szép. Otthon meg 200" nézném. És 17"-on is látni lehet, hogy rossz. (megjegyzem: 200"-n a DVD se sokkal szebb, de ott be tudom a DVD-nek, ami amúgy meglepő, de sok esetben nagoyn szép képet ad még 200"-on is... hát a film nem tartozik közéjük)
  • enderwiggin #1
    Mondjuk érdemes lett volna megjegyezni, hogy ezt a rajzfilmet az itthoni Pannónia Filmstúdió készítette közel két éves munkával.