Szekeres Viktor

A Rebel Moon harmadjára is megbukott a Netflixen

Nem nagyon érdekli a nézőket a Rebel Moon bővített változata.

Amióta a Netflix országokra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

Mióta a Rebel Moon első része nagy csalódást okozott nézettségileg (csak a filmet igazán várók nézték meg, mások el sem indították), utána pedig a második epizód már konkrétan meg is bukott, nem sokan fűztek komoly reményt ahhoz, hogy a 2 részes bővített kiadás a rengeteg plusz játékidővel komolyabb sikert érhet el. És nem is ért el. Itthon egyik film sem került fel rögtön a platform filmes toplistájára, és bár tegnap 6. és 7. helyen voltak, mindez vajmi kevés, főleg, hogy globálisan is csak pár tucat országban kerültek fel a legnézettebb filmek közé, és ott is csak inkább a 6-10. hely tájára, nem előrébb. Itthon tegnap a Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie, a Borderless Fog és az American Assassin volt a Netflix legnézettebb filmje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Pedig a Netflixre csak a múlt két hétben három elég jó film jött - nem vitatom persze, amit írsz, lehet, hogy te tényleg szemeteket nézted meg, de szerintem meg kell próbálni a jókat kiválasztani, és nem az ilyen nem jókra pazarolni az időt, mint a Rebel Moon. Ez sajnos, ahogy írod, tényleg nem jö, legalábbis az a háromnegyed óra, amit láttam belőle, utána persze lehet, hogy zseniális, de sosem tudom meg.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2024.08.06. 09:09:27
  • Supra-III #1
    Pedig nem volt rossz... Igaz, annyira jó sem, de ahhoz a szeméthegyhez képest, amit a netflix mostanában termel, még színvonalas is.
    Én a másodikból csak rendezőit láttam - azért fájdalom nélkül ki lehetne vágni belőle vagy fél óra értelmetlen és alaptalan ömlengést...