Szekeres Viktor

Megint nem nézünk új filmeket

A premierfilmek most nem érdekelték a magyarokat.

A Filmforgalmazók Egyesülete becsült adatai alapján a hétvége legnézettebb filmje itthon a Gru 4 lett 48 743 nézővel, ami 17%-kal kevesebb csak, mint előző héten. A második helyet 12%-os csökkenéssel az Agymanók 2 szerezte meg 25 196 nézővel, míg a harmadik 12 495 nézővel (18%-os növekedéssel!) a Bad Boys – Mindent vagy többet lett.

Mindez azért alakulhatott így, mert az új filmek eléggé kicsik voltak, nem is érdekelték a magyarok többségét. A Lángszív – Vadon és szabadon 2 166 nézővel a 9. helyen kezdett, a Kivérző szerelem 1 445 eladott jeggyel a 10. helyen indított, míg az Utazás válás ellen 1 409 nézővel a 11. lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    ja, hogy ezt lehet tudni úgy, hogy az ember meg sem nézi a filmeket?

    mármint ütős folytatásfilmek nem voltak, nem? kurva jó új filmek voltak, ütősek főleg.
  • Zotya84 #2
    Dettó.

    Ráadásul nálunk a mozikártya is megszűnt, így már olyan kiadás egy-egy film, hogy erősen megválogatom, hogy mire adok ki annyit - még úgy is, hogy hétfőnként járunk, mert akkor se sokan nincsenek, se nem is teljes áras a mozi.
  • t_robert #1
    Nem igen voltak olyan új ütös filmek, amik miatt érdemes lett volna moziba menni és elkölteni 2000-2500 forintot(plusz további 2000 a nasira) :) ..... én se voltam március óta moziban. Pedig elötte átlagban havonta elmentem egyszer moziba. Még klubbkártyám is volt, amivel 4-500 forinttal olcsóbb a jegy.