Vaiana 2: itt a magyar előzetes

Gyorsan leszinkronizálták az új Disney-animáció előzetesét.

Magyarul beszél a Vaiana második részének az előzetese. A David G. Derrick Jr. rendezte filmnek, amire visszatér főszereplőként Dwayne Johnson, valamint Auli‘i Cravalho, nem lesz egyszerű dolga, hogy megismételje az első film sikerét, ami 2016-ban Amerikában 249 millió dollár bevételt hozott, és nemzetközileg még nagyobb sikernek bizonyult, hiszen egészen 438 millióig jutott.


Érdekesség, hogy a film eredetileg tévésorozatnak készült a Disney+-ra, csak alig pár hónapja került bejelentésre, hogy mégis inkább filmmé fűzik össze és mozis premiert kap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Az a Dwayne Johnson, aki az elmúlt évtizedben majd minden évben szerepelt tévésorozatba?:) És az utolsó pillanatban jött volna rá, hogy sorozat lesz, amikor 3 éve eleve annak indult?

    De nyilván nem vele készült volna, és az egész nem változik semmit, csak annyit, hogy film lesz és, hogy Johnson lesz a hang. Már nem írnak vagy rajzolnak hozzá semmit.
  • takysoft #1
    "a film eredetileg tévésorozatnak készült"
    Legalább is a Disney úgy gondolta. Dwayne Johnsson meg gondolom nem szeretett volna sorozatban szerepelni, így moziba erőltette a cuccot. Aminek a következtében nyilván rövidebb és vacakabb lesz.
    Hát congrats... A Szikla egója megint tönkrevág valamit...