Szekeres Viktor

Megint bajban az új Penge-mozifilm

Ismét rendezőjét veszítette a Blade.

A Deadline megerősítette, hogy a Blade, azaz a Penge új adaptációjának rendezője, Yann Demange távozott a produkciótól, így az utódja után már meg is indult a keresés. A lap infói szerint a tervezett főszereplő, Mahershala Ali maradt a produkcióval. Mint ismert, korábban Bassam Tariq is ott hagyta a Blade rendezői posztját.

Legutóbb akkor írhattunk a Blade-ről, amikor megváltozott a premierdátuma. Mint ismert, miután a Deadpool 3. része 2024. május 3-ról július 26-ára csúszott, az új Amerika kapitány-film, a Brave New World erről a dátumról 2025. február 14-ére került át. Onnan pedig a Blade vándorolt el 2025. november 7-ére. Ezek után minden bizonnyal ez a dátum sem lesz már tartható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    kíváncsi vagyok milyen lesz. Nekem az első rész a mérce. Az - sztem - nagyon jó volt. A zene is ott volt. A második már annyira azért nem volt jó. A harmadikról meg inkább nem is nyilatkozom, mert az - sztem - borzalmas volt. Szóval kíváncsi vagyok mit tudtak kihozni a sztoriból 26 évvel az első rész után.