Szekeres Viktor

Rácáfolt a Bad Boys 4 a besülést jóslókra

Mégiscsak a rókabőrök kellenek a közönségnek.

A csökkenő hétvégi bevételt jósló előzetes előrejelzések ellenére a Bad Boys: Ride or Die mégiscsak bizonyítani látszik, hogy a mozizóknak nincs elege a folytatásokból, sőt, konkrétan inkább azokra kíváncsiak, mintsem az eredeti filmekre, még akkor is, ha előbbiek gyengébbek, mint utóbbiak. Az eleinte 50 millió fölötti, majd csak 40 milliós hétvégére belőtt Bad Boys 4 ugyanis minden valószínűséggel 50+ millió dollárral fog debütálni Amerikában.

Az 5,88 milliós csütörtök és a nagyszerű nézői visszajelzések után (naná, hiszen most már csak azok maradtak, akik imádják a franchise-t) 21,6 millió dolláros péntekkel debütált a Ride or Die, a CinemaScore-ja pedig a kifejezetten jónak mondható A- lett. Ez nagyjából 53 milliós startot sejtet, ami azért nincs olyan messze az előző rész 62,5 milliójától. A The Watcher 2,9 milliós pénteken 7-8 millió dolláros nyitányt jelez előre, a "C-"-os CinemaScore pedig gyors kiégést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    "Nem, ezt úgy hívják, hogy emberünk megint nem tud szöveget értelmezni, csak óvodás szinten. "
    azért írtam, hogy önötkön rúgás mert az. Az sg egyik cikke cáfolta a másikat pár nap eltéréssel. Az egyik szerint nem lesz meg az 50 misis bevétel a másik meg erre cáfolt rá mert meg lett. Tehát igazából veled van a baj... csak olyan szinten szeretsz észt osztani, hogy már észre sem veszed hányszor futottál be e a késbe...

    "Keresem, hogy mi válthatta ki ezt a hisztit, de elég korrekt módon leírták a magas nyitányt jósolnak "
    mondjuk, ha elolvasnád akkor látnád, segítek kisfiam
    "'azonban most, hogy már sokkal pontosabban látjuk az esélyeket, az elemzők megegyeznek abban, hogy a kezdés inkább csak 40 millió dolláros lesz, sőt," június 6-án ugye az sg.hu álláspontja ez volt és a cím, amit adtak a cikkez meg mi is volt? Ja igen: Már a Bad Boys 4-ben is csalódnunk kell "
    "majd csak 40 milliós hétvégére belőtt Bad Boys 4 ugyanis minden valószínűséggel 50+ millió dollárral fog debütálni Amerikában." ez meg 3 nappal később és mi a cikk címe : "Rácáfolt a Bad Boys 4 a besülést jóslókra "
    azért öntökön rúgás, mert a cikk alapján a film rácáfolt az sg-hu-ra amikor azt írták, hogy nem fog össze jönni a dolog. Értő olvasás, ez a kulcsa a dolognak :|




    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2024.06.17. 13:35:57
  • kalapos01 #2
    Nem, ezt úgy hívják, hogy emberünk megint nem tud szöveget értelmezni, csak óvodás szinten. Legalábbis, amit linkeltél, abban arról tudósítanak, hogy egy amerikai szervezet 52 milliós startot jósolt, ami remek nyitány lenne, majd pedig megírták, hogy utána olyan jóslatok jöttek, amik 40 millió fölöttit jósoltak.

    Keresem, hogy mi válthatta ki ezt a hisztit, de elég korrekt módon leírták a magas nyitányt jósolnak - kisebb nyitányt jósolnak - tévedtek a kisebb nyitányt jóslók-folyamatot.Vagy te komolyan azt gondoltad, hogy az SG bármit is jósolt? Ó, jaj, nekem, child, please:) csak a túlérzékenységet ne!
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2024.06.10. 11:55:43
  • Macropus Rufus #1
    ez úgy hívjak, hogy öntökön rúgás :D :D

    https://sg.hu/cikkek/film/157785/mar-a-bad-boys-4-ben-is-csalodnunk-kell