Szekeres Viktor
Júliusban érkezik itthonra a most futó legjobb sorozat folytatása
Nemsokára itthon is folytatódik A mackó.
A mackó (The Bear) című sorozat folytatása július 17-től Magyarországon is elérhető lesz a Disney+-on. Mint ismert, az FX sorozatát Christopher Storer készítette, és az az elmúlt évek egyik legjobban sikerült szériája lett.
A hivatalos leírás szerint a harmadik évad "Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) és Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) történetét meséli tovább, ahogyan a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Mindeközben pedig azért küzdenek, hogy egyáltalán életben tudják tartani az üzletet, ez pedig a vendéglátós szakmában minden egyes nap kihívás.
Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A gasztronómia csúcsára való törekvés új távlatokat nyit meg előttük és a társaság összetartásán is segít. Egyre bővül a csapat, miközben mindinkább arra törekszenek, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsák saját feladatkörükön belül. A vendéglátóiparban soha semmi nem áll biztos lábakon és folyamatosan változik a környezet is, amivel új kihívások és lehetőségek járnak. A séfek megtanulják ugyan, hogy minden másodperc számít, de ebben az évadban az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges."
A mackó (The Bear) című sorozat folytatása július 17-től Magyarországon is elérhető lesz a Disney+-on. Mint ismert, az FX sorozatát Christopher Storer készítette, és az az elmúlt évek egyik legjobban sikerült szériája lett.
A hivatalos leírás szerint a harmadik évad "Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) és Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) történetét meséli tovább, ahogyan a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Mindeközben pedig azért küzdenek, hogy egyáltalán életben tudják tartani az üzletet, ez pedig a vendéglátós szakmában minden egyes nap kihívás.
Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A gasztronómia csúcsára való törekvés új távlatokat nyit meg előttük és a társaság összetartásán is segít. Egyre bővül a csapat, miközben mindinkább arra törekszenek, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsák saját feladatkörükön belül. A vendéglátóiparban soha semmi nem áll biztos lábakon és folyamatosan változik a környezet is, amivel új kihívások és lehetőségek járnak. A séfek megtanulják ugyan, hogy minden másodperc számít, de ebben az évadban az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges."