Szekeres Viktor

Vevőre talált a Sims-mozifilm

Mi is látni fogjuk a Sims-filmet.

Két hónapja mi is megírtuk, hogy a The Hollywood Reporter arról értesült, hogy Kate Herron és Briony Redman forgatókönyve alapján készül a Sims-film, amire nemsokára licitálhatnak a stúdiók és a streaming platformok, most pedig kiderült, hogy a licitháborút az Amazon MGM nyerte, mely mozis premiert fog biztosítani az alkotásnak. A produkciós cégek egyike a LuckyChap, amit Margot Robbie vezet többedmagával. A filmben természetesen a játékot jegyző Electronic Arts is rendelkezik kreatív inputtal.

Még 2020-ban írtunk arról, hogy a Legendary Pictures menő játékadaptációkon dolgozik, azaz aktív fejlesztés alatt van egy élőszereplős Sim City-mozifilm, aminek az alapja természetesen az ismert számítógépes játék lett volna (egy Roland Emmerich-féle katasztrófafilm komikus változatát tervezték a Sim City világán belül Mike Rosillio forgatókönyve alapján), valamint már akkor is szó volt egy The Sims-adaptációról. Ki tudja, talán valamikor előbbi is megvalósulhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    Biztos érdekes lesz egy város üzemeltetési szimulátorból filmet készíteni. A játékok filmre vitelével mindig az a gond, hogy teljesen más mikor játszol vele és amikor nézed. Amikor játszol ott az izgalom (ez lehet Sim City szerű játék, de akár egy fps is, és igen a Fallout is ide tartozik) Amikor meg nézed akkor nem egészen ugyan az. Írom ezt úgy, hogy nekem az egyik kedvenc játék adaptációm a Doom volt. De ha nem játszottam volna soha vele akkor egy sima zs-kat hentelős zombis film. 12 egy tucat. Okés fan service lesz, de abból nehéz lesz komoly profitot létrehozni, mert kvázi egy szubkultúrának szól. Meg hát a Sims a másik. Egy család szimulátor. Ilyenből azért elég sok film készült már. Mármint olyan film ami egy család életét dolgozza fel, de itt is az a lényeg, hogy te mint játékos alakítod a dolgot Ezt nézni sztem nem annyira jó. Elveszik az izgalom, a játék belőle. És természetesen most majd jönnek azok akik szerint minden jó, de velük ellentétben én tisztelőben fogom tartani a véleményüket. ;) nekik tetszeni fog nekem nem feltétlen.
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2024.05.28. 14:57:23