Újabb South Park-film kapott előzetest

Megint nem látunk egy SP-filmet.

A 2021-es Post COVID és Post COVID: The Return of COVID után 2022-ben érkezett meg a harmadik South Park-film, a The Streaming Wars, amit a South Park: The Streaming Wars Part 2 követett, tavaly pedig a Joining the Pandervers-szel és a (Not Suitable For Children) című filmmel folytatódott a Paramount+ filmjeinek a sora, melyek május végén újabb részt kaptak End of Obesity címmel, amihez az előzetes is megérkezett.


A filmeket itthon nem adja a sorozatot sugárzó Comedy Central. Mint ismert, még jó ideig a tévé képernyőjén fog maradni a South Park, hiszen a jelenleg a 26. évadban járó animációs széria egészen a 30. szezonjáig futni fog. Azonban a ViacomCBS a készítőkkel, Matt Stone-nal és Trey Parkerrel kötött 900 millió dolláros szerződésében nem csak új sorozatévadok elkészítésére szóló kötelezettség szerepel, hanem 14 új film is, ezek 2026-ig kerülnek bemutatásra. Mint ismert, a készítők az 1999-es South Park: Bigger, Longer & Uncut óta nem jelentkeztek South Park-filmmel és a 2004-es Team America: World Police óta filmet sem csináltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Nem akarok végigmenni minden mondaton, de gondolom itt az olvasók közötti értelmi különbség lehet a ludas. Én az első mondatot értem. A másodikat is. A harmadik is. Stb.

    "Akkor most film vagy nem film, vagy mi van? "

    Azok után, hogy a címben, a hír bevezetőjében és a hír első mondatában is filmről van szó, ez egy nagyon érdekes kérdés.

    (Persze nem szabad csodálkozni rajta, ha valakiben felmerül, hogy egy cikket, amiben magyar csatornáról és magyar sugárzásról van szó, miért kéne lefordítani és milyen nyelvről.)
  • FICEK9 #1
    Itt valamit nagyon elqrt a google fordító! Totál értelmetlen a cikk. Akkor most film vagy nem film, vagy mi van?