Megvan az új élőszereplős Star Trek-sorozat főszereplője

Elkezdődött a Starfleet Academy castingja.

A Star Trek-franchise még sosem volt ennyire népszerű, és bár néhány savanyú őskövületet szájhúzásra késztet, a tény ettől még tény marad: a mozifilmek minden korábbinál sikeresebbek voltak, a tévésorozatok minden korábbinál nézettebbek voltak, ráadásul minden korábbinál több Star Trek-tartalmat követhettünk. És az egyik soron következő a Section 31 film mellett a Starfleet Academy lesz, melyet nyáron kezdenek el forgatni, s melynek Holly Hunter lett a főszereplője.

A Paramount+ sorozatának története a 32. században játszódik, a Star Trek: Discovery új idővonalában, Alex Kurtzman és Noga Landau készítésében. A történet a Csillagflotta Akadémia új évfolyamáról szólna, reménnyel és optimizmussal telt álmaikat hajszoló fiatal kadétokról, akik instruktoraik vigyázó szemei alatt megtanulják, hogy mi kell ahhoz, hogy tisztek lehessenek. És mindeközben barátságok, rivalizálások, szerelmek alakulnak ki, ami alatt persze új ellenség kezdi fenyegetni az Akadémiát és a Föderációt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Ú, pedig az Orville mennyire rossz volt. A régiek a maguk korábban nagyjából működtek szerencsére, de mai szemmel ezerszer inkább a maiak, megértem, hogy ezek érdeklik az embereket, azok, még a 90-es évekbeliek is rém gagyik és ezerszer látott sztorikat hoznak.
  • nirriti #2
    Inkább Orville-t nézek, sajna fényévekkel jobb mint a "hivatalos" Star Trek sorozatok amiket futószalagon tolnak elénk.
    Kurtzmannek képtelen nézhető sorozatot gyártani.
    Pár évadnyi STD meg Picard után feladtam a reményt, maradok a régi sorozatoknál.
  • Csaba161 #1

    Szóval a Rookie című filmsorozat folytatása lesz...