Szekeres Viktor

Return to Silent Hill: ütős lett az első kép

Kaptunk egy képet az új Silent Hill-filmből.

2022-ben írtuk meg, hogy újabb játékadaptációt folytathatnak a moziban, miután a Konami bejelentette, hogy új SIlent Hill-filmen dolgozik, mely filmet az a Christophe Gans rendezte, aki a 2006-os változatot is dirigálta. A Cannes-ban rendezett filmfesztiválon pedig az első jelenetképet is megmutatták a filmből.

A Return To Silent Hillnek Jeremy Irvine és Hannah Emily Anderson lesznek a főszereplői, mint James és Mary. Gans korábban elmondta, hogy a legjobb SH-történetekre akarnak koncentrálni, vagyis a Silent Hill 2-re, amiből arra lehet következtetni, hogy erre a játékra fog támaszkodni a film. A forgatókönyvet Gans mellett Sandra Vo-Anh és William Josef Schneider írta, a film egy megtört férfiról fog szólni, aki beleroskad abba, hogy távol kerül tőle egyetlen igaz szerelme. Amikor azonban egy rejtélyes levél SIlent Hillbe invitálja őt, arra döbben rá, hogy az egykori normális várost valamit ismeretlen gonosz torzította el. Le is ereszkedik a sötétségbe, ahol ismerős és teljesen új, borzongást keltő figurákkal találkozik, ami hatására a saját józanságát is elkezdi megkérdőjelezni.

A 2006-os Silent Hill - A halott város viszonylag korrekt fogadtatásban részesült, nem voltak rá jellemzők a kirívóan pozitív vagy negatív vélemények, és összességében a közönséget is érdekelte, bár annyira nem, hogy azonnal folytatódjon a széria. Az 50 milliós költségvetésből készített alkotás Amerikában 47 millió dollárig jutott el, míg a világ többi részén 54 millióig. 2012-ben került bemutatásra a Silent Hill: Revelation, ami itthon Kinyilatkoztatás alcímmel futott. Ezt Michael J. Bassett rendezte és az amerikai 18 milliós bevétel mellé a világ többi részéről további 38 millió dollár folyt be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!