Szekeres Viktor

Rossz hír a M3GAN 2.0-t váróknak

Később láthatjuk az új M3GANt.

A Universal bejelentette, hogy a M3GAN folytatása, a M3GAN 2.0 a tervezett 2025. május 16-i dátum helyett csak júniusban fog mozikba kerülni Észak-Amerikában. Ami persze nem akkora érvágás, hiszen az annak idején év elején bemutatott horror így továbbra is kiemelt, nyári premier marad, ami mindenképp jó előjel az esetleges folytatások kapcsán.

Nem tartott sokáig, hogy a tavalyi év egyik legnagyobb sikerének, a M3GAN-nek a folytatását bejelentsék, a Universal és a Blumhouse viszonylag olcsó horrorja teljesen eredeti filmként nagy hátránnyal indult el, de erős kampánnyal sikerült felkelteni a nézők érdeklődését, az érdeklődés révén pedig további tömegek ültek fel a hájpvonatra, és váltották meg a jegyeket az előadásokra, olyannyira, hogy a 12 milliós költségvetésből a második hétvégére globálisan már 92 millió dollárt termelt a film, így elég hamar bekérték a második részét.

A második rész szkriptjét is Akela Cooper fogja írni, és Allison Williams, valamint Violet McGraw is elígérkezett már a színészek közül a folytatásra. A film egyébként Amerikában összesen 95 milliós bevételt hozott, a világ többi részén pedig 85 millió dollárig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!