Szekeres Viktor

Új előzetest kapott M. Night Shyamalan lányának horrorja

Ilyen lesz a The Watchers.

Új előzetest kapott A figyelők, azaz a The Watchers, aminek a hivatalos szinopszisa a következő: "Te nem látod őket. Ők viszont mindent látnak.
Mina valahol Írország nyugati részén eltéved egy hatalmas, alig feltérképezett erdőben. Az autója elromlik, nem tudja, hol van. Kis szerencse a sok balszerencse közt: talál egy vasbeton bunkert, ahol átmenetileg meghúzhatja magát.
Szerencse? Élete leglidércesebb napjainak kezdete.
Mert becsapódik mögötte a vasajtó.
És nincs kijárat. Csak három ismeretlen, akik szintén benn ragadtak ebben a furcsa épületben. És egy hatalmas, tükrös ablak – olyan, mintha egy óriási kirakatba kerültek volna.
Mert vannak valakik az ablak túloldalán, akik őket figyelik és tanulmányozzák. Nincs hova bújniuk, kíváncsi, titokzatos szemek kísérik minden mozdulatukat. És akik ennyire kíváncsiak rájuk, azok már soha többé nem akarják szabadon engedni a foglyaikat.
"


A filmet nem más rendezte, mint Ishana Shyamalan, aki M. Night Shyamalan lánya, aki mellesleg a film producere is volt. A főbb szerepekben olyan színészek lesznek, mint Dakota Fanning, Georgina Campbell, Oliver Finnegan, Olwen Fouer, a forgatókönyvet A. M. Shine és Ishana Shyamalan írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Ez jobb Watchers:
    https://www.imdb.com/title/tt0096425/