Szekeres Viktor

Lesz Fallout 2. évad

Folytatódhat a Fallout.

Pár napja mi is megírtuk, hogy Kalifornia állam nyilvánosságra hozta, hogy ebben a negyedévben mely filmek és sorozatok kaptak adókedvezményt arra az esetre, ha a produkciójukat átköltöztetik az államba, és ezek között ott szerepel a Fallout is, aminek 25 millió dollárt ítéltek meg, ha Kaliforniába költöztetik a munkálatokat a potenciális második szezonra. Mindez persze nem jelentett automatikusan még évadberendelést, de ekkora mértékű kedvezményt ritkán utasítanak vissza, mondhatni nézettségtől függetlenül, az elmúlt tíz évben a megítél adókedvezmények szinte mindegyikét, még az alacsonyabbakat is igénybe vették. S lőn, éjjel a Prime Videó is bejelentette, hogy lesz 2. évada a Falloutnak.

Ahogy azt megírtuk, minden bizonnyal a kedvezmény nélkül is hatalmas siker lenne a sorozat, hiszen kiemelkedő az érdeklődés iránta, a Prime Video ráadásul egy nappal hamarabb elérhetővé tette a teljes első szezont, mely itthon magyar szinkronnal és rengeteg bónusszal nézhető az Amazon platformjának felületén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    Azért annyira nem borzasztó.
  • Ender Wiggin #1
    hálás vagyok a sorozatnak, mert annyira borzasztó, hogy miatta megvettem a New Vegast. ami viszont épp az ellenkezője... :-)