Szekeres Viktor

Elkezdődött a Peacemaker 2. évad forgatása

Végre forog a Peacemaker folytatása.

Míg régebben csak az bírt komolyabb hírértékkel, hogy egy film bemutatója közeleg és megérkezett az előzetese, pár éve már az is rengeteg embert érdekel, hogy forgatnak egy filmet, és értelemszerűen a leendő nézők szeretik nézni az esetleges utcán felvett jelenetek lesifotóit és lesivideóit. Ami azonban még aggasztóbb, hogy egy ideje már az is érdeklődést kelthet fel, ha elcsattan az első csapó, azaz elkezdődik egy film forgatása, pedig ez egyrészt végképp nem szolgál semmi plusz infóval a filmmel kapcsolatban (hiszen még értelmes kép sincs hozzá, pusztán a csapót vagy mondjuk a rendezői széket mutatják meg), másrészt az egyetlen lényegi információ már a hír címében is elolvasható (ti. elkezdődött a forgatás), így a világon semmi sem indokolja azt, hogy bárki rákattintson a cikkre, azt pedig végképp nem, hogy elolvassa az illusztrációként szolgáló képhez fűzött, abszolút semmitmondó bekezdéseket. A Peacemaker 2. évada esetében egy sisakfotó lett a jussunk, amit James Gunn osztott meg a neten.


Mint ismert, a széria főszereplője John Cena, aki a Suicie Squados karakterét viszi tovább. Mellette még Freddie Stroma (Vigilante), Steve Agee (John Economos), Danielle Brooks (Leota Adebayo), Jennifer Holland (Emilia Harcourt) és Chukwudi Iwuji (Clemson Murn) kapott kiemelt szerepet az első szezonban. A sorozat második szezonját teljes egészében Gunn írta, azonban rendezni csak pár részt fog, ugyanis másik három rendező is csatlakozott a projekthez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #4
  Én a kommenteket olvasom:)
 • takysoft #3
  Csak mi. Mert mi mégis kattintottunk :D
 • kalapos01 #2
  Ez elég evidens, minden forgatáskezdésnek hírértéke van. Ezért írják meg. De a címben már értesülsz arról, hogy elkezdték a forgatást. Senki nem fog belekattintani, hogy elolvassa azt, hogy elkezdték a forgatást, mert már elolvasta a kattintás előtt.
 • takysoft #1
  Na, szóval az ilyennek azért van hírértéke, mert ha valami elkezdenek forgatni, az már jellemzően el is készül :)
  Ritka kivétellel azért nem a kukába igyekszenek szórni a pénzt ők sem. Tervezési időszakban meg bárki bármit is mondhat ugye.