Top Gun 3: jó hír érkezett

Megvan a Top Gun 3 sztorija.

Jerry Bruckheimer, producer a ScreenRantnek elmondta, hogy bár még nem tudni, hogy mikor készülhet el a harmadik Top Gun, illetve, hogy lesz-e, de a lényeg, hogy megvan a történet, amit Tom Cruise is szeret, szóval elkezdhetik fejleszteni a forgatókönyvet Joe Kosinski vezetésével. Cruise egyelőre Mission: Impossible-özik, és utána is megvan már, hogy mit forgat, így még arrébb van a valós forgatás.

Cruise számára a Mission: Impossible 7 gyengébb szereplése és a nyolcadik rész várható besülése miatt is logikus lépésnek tűnik, hogy folytassa a Top Gun: Mavericket, melyet nem elég, hogy hat Oscarra is jelöltek (egyet meg is kapott), de valami döbbenetes sikernek bizonyult másfél milliárd dolláros globális bevételével: a filmre csak Amerikában 718 millió dollárt fizettek be, a világ többi részén pedig 777 milliót. Ha a nézőknek csak a 2/3-a visszatér a mozikba, akkor is milliárdos lesz a siker.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #5
    biztos , hogy jo és eredeti lesz a story, még a 2 is már a dronokrol szolt volna.
    aki látta a forgatási videot rola, az tudja, hogy ahogy hirdették , hogy semmi se CGI az nem igaz, legalább is nem az amit láttunk.
    ÉS még maradt 800 ora felvétel amiből még összevágják majd a 3. történetét is anélkül, hogy ujat kéne forgatni, igy a film akkor is elkészülhet ha Tom nem ér rá épp.
    A csatajelenet a Szu57-el is 2 F18-assal volt felvéve és utolag lett rámontirozva a két gép külső modelje, ugyan igy két L39es is modositva lett .
    ugyhogy valoban repültek a gépek , de mégse ugy ahogy láttuk.
  • saintarpi86 #4
    Most akkor nem derül ki a mi a sztorija? Vagy csak ennyi a hír, hogy megvan?
  • NEXUS6 #3
    Hát igen, gyak az első rész csinált az új filmnek marketinget.
    És ugye ha megvetted a jegyet utána már nincs apelláta, ez nem valami #metoo esemény, ha nem voltál elégedett a szolgáltatással akkor beperled az alkotógárdát zaklatásért, meg csalásért és minimum a pénzed, meg a kóla, pattogatott kuki árát követeled vissza. XD

    Kérdés, hogy az első rész nimbusza kitart-e a harmadikra? Bár IMDB/RT pontszámai az egekben vannak, amit mondjuk én nem értek.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2024.03.28. 09:33:56
  • kalapos01 #2
    Ez van. Nem panaszkodni kell, hanem okosan filmet választani. Sok ember van, aki szart néz. Ez ellen nem lehet mit tenni. Max annyit, hogy nem kéne ennyi szart nézni.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2024.03.27. 20:29:04
  • militavia #1
    Pedig elképesztő hulladék volt a TG MV...