Szekeres Viktor

Az új Szellemirtók nagyon elverte a Dűne 2-t hétvégén

Nem nyitott rosszul az új Ghostbusters, remekül tartja magát az új Dűne.

Amerikában a hétvége legnézettebb filmje a Ghostbusters: Frozen Empire volt, mely az első becslések alapján 45,2 millió dollár bevételt hozott, amivel a jelek szerint felülmúlta a 44 millióval indító Afterlife-ot, de érdemes megvárni azért a végleges eredményeket, mert ez az összeg még változhat.

Bár a Kung Fu Panda 4-et a Dune Part Two után egy héttel mutatták be, ezen a hétvégén már utóbbi hozott több pénzt hazájában, vagyis visszaelőzte az animációt. A bravúros eredményt 17,6 millió dollárral érte elő, míg a Kung Fu Panda 4 csak 16,8 milliót hozott. A héten a többi premierfilm komoly csalódást okozott, hiszen az Immaculate című horror csak 5,4 millióval kezdett, a Late Night with the Devil pedig 2,8 millióval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #5
  "ez a korrekt összehasonlítás! a hírben senki nem hasonlít össze semmit semmivel"
  csak a cikk címében... :p


  "elég evidens, aki hülyének akarja nézni a másikat, "
  neked lételemed a másik sértegetése... ez meg beteges. Sztem néha csak azért írsz valamit, hogy a másikba bele tudjál kötni.

  "meg kit érdekel, hogy mi volt 3 hete egy film bevétele."
  mondjuk ha már az van a címben, hogy leverte az egyik a másikat, akkor érdemes korrektül megnézni, hogy mennyivel nyitott. Gyak. lehet, hogy most már leverte, de am. nem fogja anyagilag soha beérni a Dűnét. Erre mondják ugye, hogy a csatát megnyerte de a háborút elveszítette.
 • kalapos01 #4
  " Ez egy korrekt összehasonlítás, az nem az, hogy az egyik már pár hete a mozikban van és értelemszerűen csökken a nézettségé, míg a másikat most mutatták be... Ez almát a körtével. "

  így van! ez a korrekt összehasonlítás! a hírben senki nem hasonlít össze semmit semmivel, meg amit írsz, elég evidens, aki hülyének akarja nézni a másikat, az leírhatja persze, de minek. meg kit érdekel, hogy mi volt 3 hete egy film bevétele. azt szerintem, most nem keresem vissza, de megírták három hete. persze be lehet írni azt is, hogy mit hozott a kung fu panda két hete, de minek.
 • kalapos01 #3
  " Komolyan, mi történt ezzel az oldallal?"

  mi történt? elolvastam a hírt, és meglepett a hiszti, de akkor visszaolvasom.

  "Amerikában a hétvége legnézettebb filmje a Ghostbusters: Frozen Empire volt, mely az első becslések alapján 45,2 millió dollár bevételt hozott,"

  eddig stimmel. ezek tények.

  "amivel a jelek szerint felülmúlta a 44 millióval indító Afterlife-ot, de érdemes megvárni azért a végleges eredményeket, mert ez az összeg még változhat."

  eddig stimmel. ezek tények.(mondjuk azóta lettek végleges adatok)

  "Bár a Kung Fu Panda 4-et a Dune Part Two után egy héttel mutatták be, ezen a hétvégén már utóbbi hozott több pénzt hazájában, vagyis visszaelőzte az animációt."

  eddig stimmel. megint csak tények.

  " A bravúros eredményt 17,6 millió dollárral érte elő, míg a Kung Fu Panda 4 csak 16,8 milliót hozott."

  stimmel, tények, bár ott van egy szubjektív jelző a Dűne 2-re, hogy bravúros, szóval egy pont neked.

  " A héten a többi premierfilm komoly csalódást okozott, hiszen az Immaculate című horror csak 5,4 millióval kezdett, a Late Night with the Devil pedig 2,8 millióval. "

  stimmel? bár ez megint szubjekítv, hogy csalódás.

  mi történt az oldallal? tényeket ír le és (JAJJJ!) szubjektív megállapításokat tesz. oké, szerinted nem bravúros, amit a Dűne 2 csinál, de ezért bestresszelni. zavar ez bárkit is, történik ettől bármi?
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2024.03.26. 22:09:35
 • Macropus Rufus #2
  A Szellemirtók 45,2 millióval nyitott
  A Dűne 2 meg 82,5-el....

  Ez egy korrekt összehasonlítás, az nem az, hogy az egyik már pár hete a mozikban van és értelemszerűen csökken a nézettségé, míg a másikat most mutatták be... Ez almát a körtével.
 • anubys1984 #1
  "Az új Szellemirtók nagyon elverte a Dűne 2-t hétvégén"
  Magyarán egy új film a nyitóhétvégéjén többet hozott, mint egy másik a negyediken.
  Komolyan, mi történt ezzel az oldallal?
  Utoljára szerkesztette: anubys1984, 2024.03.26. 10:48:01