Szekeres Viktor

Furiosa: A Mad Max Saga - itt az új előzetese

Új előzetest kapott a Mad Max spinoffja.

Megkapta második előzetesét a Furiosa: A Mad Max Saga című George Miller-film. Ahogy azt már többször is leírtuk korábban, a Mad Max-univerzumban játszódó filmben a hatalmas sikerű Mad Max: Fury Road egyik közönségkedvenc karakterének előtörténetét ismerhetjük meg, akit Charlize Theron után Anya Taylor-Joy alakít.


Azt pedig talán felesleges is említenünk, hogy maga a Fury Road mekkora siker volt, hiszen nem elég, hogy Amerikában 154, a világ többi részén pedig 225 millió dollárig jutott el, 10 Oscar-jelöléséből 6-ot díjra is váltott. Így nem volt meglepetés, hogy a gyártó meglovagolja valamilyen formában ezt a közönségreakciót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #4
  Hát pl. azt, hogy egyik Mad Max filmbe sem fog passzolni. A Mad Max filmekhez hozzá tartozik a látvány, ami nem arról szól, hogy minden patent.
 • kalapos01 #3
  Így van, és ebből le is lehet vonni pár következtetést a film, illetve a történet, valamint a világ kapcsán.
 • lammaer #2
  Sőt, menjünk tovább, a trailerben semmi sem posztapokaliptikus hangulatú, még az olajnomító is tisztább, modernebb mint ami itt van nekunk százhalombattán...

  A trailerben minden zsír új és popecül karbantartott állapotú
 • Macropus Rufus #1
  hát nem is tudom. Valami számomra nem okés. Kezdve azzal a dög sok krómon ami a kamion elején van...
  Valahogy a MadMax4 bemutatója sokkal inkább át tudta adni azt a posztapokaliptikus világot amiben játszódik mint ez... aztán lehet jó lesz, de a bemutató alapján erre azért nem mernék fogadni.


  https://www.youtube.com/watch?v=hEJnMQG9ev8
  Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2024.03.20. 11:12:15