Szekeres Viktor

Új Young Sheldon-sorozat érkezik

Spinoffot kap Az ifjú Sheldon.

Januárban írtuk meg, hogy spinoffot kap a Young Sheldon. Akkor sajtóértesülésekre alapoztuk, hogy a CBS csatorna Amerikában be fogja rendezni a Young Sheldon testvérsorozatát, ami pont Sheldon karakterének testvéréről szólna, Georgie-ról, valamint feleségéről, Mandyről. Nos, most már ez biztosnak mondható, ugyanis a CBS berendelte a szériát, amire természetesen visszatér Montana Jordan és Emily Osment, mint a két főszereplő, a készítők pedig Steve Holland, Steven Molaro és Chuck Lorre lesznek.

Mint ismert, a Young Sheldon, hiába a csatorna legnézettebb szériája, idén megszüntetésre került, így ez a széria akár szó szerint is az utódja lehet. Az Agymenők rajongóinak jó hír lehet, hogy ez a komédia is multicam lesz, azaz élő, jegyet vásárló/szerző nézők, rajongók előtt veszik fel, akiknek a nevetését hallani is lehet a részekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    A sorozat karakterei is nőnek, ez nem jelent gondot. Lehetett volna folytatni, akarták is folytatni, nem a készítőkön vagy a szereplőkön múlt.
  • enyac #1
    Az ifjú Sheldont nyilván nem lehetett folytatni, hiszen felnőttek a szereplők. Természetesen sajnálom, azon ritka kis könnyen emészthető bolondság volt, ami az idő múlásával ugyanúgy szórakoztató maradt számomra.