Szekeres Viktor

Előzetest kapott az új Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se!

Ilyen lesz az új Don't Tell Mom the Babysitter's Dead.

2020-ban derült ki, hogy feldolgozást kaphat a közreműködő produkciós cég által ikonikus kultklaszikusnak nevezett a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! (Don't Tell Mom the Babysitter's Dead), melyet pár évtizede éve Christina Applegate főszereplésével készítettek el, s anno 25 millió dollár bevételt hozott a mozikban. Íme a remake előzetese.


A Treehouse Pictures által gyártott új változatot a Honey-t is készítő Billie Woodruff rendezte volna eredetileg, de végül Wade Allain-Marcus ült a székbe, hogy levezényelje a forgatást Chuck Hayward forgatókönyve alapján. A főbb szerepekben June Squibb, Nicole Richie, Jermaine Fowler, Simone Joy Jones, Donielle Hansley Jr., Ayaamii Sledge, Carter Young, Miles Fowler, Gus Kenworthy, Tyriq Withers.

A film feldolgozásának ötlete nem most merült fel először, hiszen több, mint 10 éve, 2010. június 21-én mi is írtunk arról, hogy tervbe van véve. Akkor még forgatókönyvírókat keresett a projekt, amiből természetesen nem lett semmi. Azt most sem lehetett tudni, hogy az eredeti történetből mennyi fog megmaradni, az viszont biztos, hogy az eredeti film öt, a nyárra egyedül hagyott gyerekről szólt, akiknek meghal a bébiszittere. Ekkor, hogy pénzt szerezzen, a legidősebb nővér egy hazugságokkal eléri, hogy egy divattervezőnek dolgozhasson. A trailerből a többi kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!