Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk az új Csupasz Pisztoly-filmet

Premierdátumot kapott Liam Neeson Csupasz pisztolya.

A Paramount a napokban több új filmjének premierdátumát is bejelentette. Ezek a dátumok kivétel nélkül az amerikai debütálások időpontját jelentik, azonban a húzócímek esetében Magyarország vonatkozásában világpremier ígéretét hordozzák, így jó eséllyel egy nappal korábbi dátumot jelent ránk vonatkoztatva, hiszen míg odakint péntek a filmes hét nyitónapja, nálunk csütörtök.

Az egyik fő húzócím a stúdiónál pedig egyértelműen a Liam Neeson főszereplésével készített Csupasz pisztoly (Naked Gun), ami 2025 július 18-án kerül mozikba. 2021 elején volt nagy hír, hogy feltámaszthatják a Csupasz pisztolyt, akkor arról írtunk, hogy eléggé a semmiből felszínre került, miszerint Liam Neeson lehet főszereplésével terveznek rebootot. A filmet Akiva Schaffer rendezte. A forgatókönyvet Dan Gregor és Doug Mand írta, az egyik producer pedig Seth MacFarlane volt.

Érdekesség, hogy a feldolgozás már jó ideje napirenden volt. Még 2013-ban írtuk meg, hogy a Nagyon különleges ügyosztály című tévésorozatból készített Csupasz pisztoly-filmsorozat modern újragondolást kaphat Ed Helms főszerpelésével. Frank Drebin nyomozó mozis visszatérésének akkori történetét Thomas Lennon és Robert Ben Garant írta, de végül ebből nem lett semmi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #4
  "szóban forgó film is egy sorozatból készült,"
  amiben ki is volt a főszereplő? Leslie Nielsen. Köszönöm.
 • kalapos01 #3
  emberek, akik hisztiznek, mert valaki újra megcsinál egy filmet és ez zavarja őket, holott egyrészt ők is egy csomó feldolgozást szeretnek, másrészt pedig eleve maga a szóban forgó film is egy sorozatból készült, vagyis nulla eredetiség volt benne. és mégis, ez nem kellett ahhoz, hogy jó legyen. és a mai szemmel béna, elég megmutatni egy 15 éves embernek.

  más.

  "az is a kreativitás és az új ötletek hiányát mutatja, hogy leginkább csak felújítanak régi, "

  vajon móricka, ha meglát egy eredeti filmet, akkor miért nem kezd el elmélkedni arról, hogy a kreativitás meglétét mutatja? miért csak akkor hiszi, hogy a hiányát, ha egy feldolgozást lát? sokkal, de sokkal több eredeti film van, mint nem eredeti. de ha ez kell, akkor: régen készült évi 400 amerikai film, amiből mondjuk 370 eredeti volt (nem annyi, csak szemléletes akarok lenni). ma készül 1500 amerikai film, amiből mondjuk 500 nem eredeti. de ha még ezer is (ami nyilván abszurd), akkor is jóval több eredeti film készül, mint régen.


  "Már anno a Trópusi viharba is mekkora elánnal szálltak bele"

  ki? mi? aki hülyeségeket olvas, az nyilván hülyeségeket fog hinni.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2024.02.29. 12:59:23
 • Kotomicuki #2
  Hát, az is a kreativitás és az új ötletek hiányát mutatja, hogy leginkább csak felújítanak régi, akkor és ott sikeres alkotásokat, amik ma már nem működ(het)nek, így borítékolható a bukás/mesterséges "siker".

  Már anno a Trópusi viharba is mekkora elánnal szálltak bele, minden oldalról, akkor majd pont ezt hagynák érvényesülni az eredeti módján..., ugyan már, azok az idők elmúltak és még nem jöttek vissza.
 • Macropus Rufus #1
  hát ez fantasztikus lesz. Sztem nem lehet überelni azt, amit a Zucker srácok és Abrahams megírt. Kár is erőlködni. Liam Neeson-nak meg sztem nem fog jól állni az ennyire bugyuta szerep mint amit ez a film meg fog kívánni. Ehhez olyan arc kellett mint Leslie Nielsen.