Szekeres Viktor

Megvan az élőszereplős He-Man-film rendezője

Alakul a Masters of the Universe.

Az igen régóta fejlesztés alatt lévő Masters of the Universe-újragondolás kapcsán végre előrelépett a Mattel, ugyanis a Deadline értesülései szerint a tárgyalások végső fázisában vannak az Űrdongós Travis Knighttal a rendezői pozíciót illetően. Még nincs aláírás, de minden jel rá mutat, habár pont az elmúlt hetekben adódott egy hasonló helyzetben visszalépés.

A David Callaham, valamint Aaron & Adam Nee által írt forgatókönyvet Chris Butler fogja újraírni, és úgy tűnik, hogy a gyártója az Amazon MGM Studios lesz, de egyelőre még itt sincs elígérkezés.

Még 2022. januárjában derült ki, hogy a Mattel Films és a Netflix összeállt az igencsak viszontagságos utat megjáró élőszereplős Masters of the Universe-film kapcsán, hogy az végül ne moziban, hanem a streaming platformra kerüljön, azonban tavaly nyáron kiderült, hogy a Netflixnek mégsem kell a film, így annak gyártója kénytelen új partnert keresni. A tervezett új film egy árva fiúról, Adamről fog szólni, aki rájön arra, hogy ő valójában egy herceg, aki arra hivatott, hogy egy távoli birodalom megmentője legyen, amihez gyorsan el kell sajátítania képességei fölötti uralmat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!