Szekeres Viktor

Csúszik a M3GAN 2.0

A horrorrajongók rossz hírt kaptak, ami valójában jó hír.

Nem tartott sokáig, hogy az idei év eddigi legnagyobb sikerének, a M3GAN-nek a folytatását bejelentsék, a Universal és a Blumhouse viszonylag olcsó horrorja teljesen eredeti filmként nagy hátránnyal indult el, de erős kampánnyal sikerült felkelteni a nézők érdeklődését, az érdeklődés révén pedig további tömegek ültek fel a hájpvonatra, és váltották meg a jegyeket az előadásokra, olyannyira, hogy a 12 milliós költségvetésből a második hétvégére globálisan már 92 millió dollárt termelt a film, így elég hamar bekérték a második részét.

2023 elején a M3GAN 2.0 premierjének dátumát 2025. január 17-ére tűzték ki, de a héten kiderült, hogy végül május 16-án lesz a bemutató, ami ugyan négy hónapos csúszás, azonban egy horrorfilm esetében hatalmas előrelépés, hogy a blockbuster időszakra, azaz a mozis nyár kezdetére időzítik az év eleji pangás helyett. A második rész szkriptjét is Akela Cooper fogja írni, és Allison Williams, valamint Violet McGraw is elígérkezett már a színészek között a második részre.

A film egyébként Amerikában összesen 95 milliós bevételt hozott, a világ többi részén pedig 85 millió dollárig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!