Szekeres Viktor

Deadpool + Wolverine: itt az első előzetes

Előzetest kapott a Deadpool 3.

A Super Bowl napján került fel a netre Ryan Reynolds jóvoltából a Deadpool & Wolverine, azaz a harmadik Deadpool-film első előzetese, mely rögtön egy Disney-s kikacsintással kezd, hogy utána korhatáros mókát szállítson - egészen Farkas/Rozsomák utolsó másodperces feltűnéséig.


Mint azt már megírtuk, a Disney nemrég több képregény-adaptációja premierdátumát is megváltoztatta, de szerencsére a legjobban a Deadpool 3. része járt, mely 2024. május 3-ról mindössze július 26-ára csúszik, de ezt azért tehette meg, mert az új Amerika kapitány-film, a Brave New World erről a dátumról 2025. február 14-ére kerül át. Onnan pedig a Blade vándorol el így 2025. november 7-ére. És még egy változás történt, miszerint a Thunderbolts, amit 2024. december 20-án mutattak volna be, csak 2025. július 25-én kerül mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    tejesen igazad van, hogy sok minden elvész a szinkron miatt. De ha valaki szinkronosan nézi az bizony nagyot fog csalódni mert nem a megszokott hangot hallja. Nem szokás csak úgy cserélgetni a hangokat, nem mondom, hogy nem volt ilyen, de azért nem nevezhető rendszer szintűnek. Engem pl. kifejezetten zavart. És tudod, ha egy embert zavar akkor sokkal többet is zavar, nem vagyok én különleges, hogy csak engem zavar. Figyeld meg, hogy nagyon sok negatív kritika lesz a szinkron hang lecserélése miatt.
  • kalapos01 #2
    Ha a gyökérhang lett volna eddig, akkor most Sinkovics Vitai lenne a gyökérhang. Nyilván gáz a csere, szó se róla, de sokakat szerencsére nem izgat, hiszen az eredeti mégiscsak az eredeti, minek szinkronnal nézni, főleg, mert döbbenet, hogy mennyi minden poén elvész a fordítás miatt.
  • Macropus Rufus #1
    és jó lesz megbarátkozni a Rozsomák hangjával ui. ez lesz a filmben is. Nem Sinkovits-Vitay András lesz a szinkron hangja, mert nem tartottak rá igényt.
    De most komolyan az összes Rozsomák hangját ő adta erre most jött egy a gyökérhang. Biztos kellett ez?

    https://index.hu/kultur/cinematrix/2024/05/23/deadpool-sinkovits-vitay-andras-hugh-jackman-szinkron/