Ilyen sincs sokszor: magyar mozis bemutatót kap egy anime - itt az előzetes

Demon Slayer a magyar mozikban!

Az InterCom február 22-én be fogja mutatni a magyar mozikban a Demon Slayer: To The Hashira Training című anime filmet, amihez egy feliratos előzetest ki is adtak, amiből arra lehet következtetni, hogy az alkotás nem fog szinkront kapni, ami minden bizonnyal a rajongók zömét nem is nagyon fogja zavarni. Sotozaki Hauro filmjéenk főszereplői Hane Nacuki, Kwanishi Kengo és Kito Akari lesznek.


A hivatalos szinopszis a következő: "Egy titkos szervezet vigyáz ránk.
Ha a Kimetsu no Yaiba, a Demon Slayer nem létezne, a földet már démonok uralnák: ők viszont évszázadok óta küzdenek az egykori emberi lények ellen, akik haláluk után rendkívüli képességekre tettek szert: erősek, gyorsan gyógyulnak és szinte halhatatlanok.
Tanjiro a hegyek között él a családjával, amely a démonok támadásának az áldozata lesz. A kishúga, Nezuko túléli a támadást, de különös módon a démoni és az emberi lét között ragad. Tanjiro nem nyugszik. Vállalja a kiképzést, éveket tölt a felkészüléssel, és bármire hajlandó, hogy a rettenthetetlen démonvadászok elit egységének a tagja lehessen. De a démonvadászokra váró vizsga csak a kezdet: elképesztő kalandok várnak rá a démonok, az emberek és a démonvadászok között.
És ő sosem hátrálhat meg, ha meg akarja menteni a húgát.
Végre a lehető leglátványosabb formában, mozivásznon is megcsodálhatják a legendás Demon Slayert a sorozat rajongói és mindazok, akiket lelkesít a kaland, egy távoli, egzotikus világ, a sok különleges lény – mindaz, ami az animét olyan csodálatossá teszi."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!