Hivatalos címet kapott az új A nyolcadik utas: A halál-mozifilm

Az új Alien papírforma címet kapott.

A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy a 20th Century új Alien-filmje az Alien: Romulus hivatalos címet kapja, azt, amin eddig is emlegette a filmes sajtó. Amerikában augusztus 16-án kerül bemutatásra az Alien: Romulus. Mint ismert, tavalyelőtt tavasszal derült ki, hogy újabb Alien-projekt van előkészületben, amit a Don’t Breathe és az Evil Dead rendezője írt és rendezett a 20th Century Studios stúdiónak. A producerek között természetesen ott volt Ridley Scott is cége, a Scott Free révén, és valószínűleg ennek köszönhető, hogy a forgatásra Magyarországon került sor.

A híradósokban rebootnak megcímkézett filmhez mindössze egy rövid szinopszist csatoltak: "Fiatalok egy távoli világból arról kényszerülnek, hogy szembenézzenek a világegyetem legfélelmetesebb létformájával." A főszereplők Cailee Spaeny, Isabela Merced, Aileen Wu, Spike Fearn, David Jonsson és Archie Renaux lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #3
  Olyan alműfaj szerintem nincs, hogy középkorú- meg szeniorhorror, olyan sincs, hogy fiatalhorror, de mivel a tinédzserek fiatalok, ezért tinihorror pl. lehet.

  Nyilván poén volt, viszont nem véletlenül akadtam meg rajta. Egy Alien filmtől szerintem idegen azt kihangsúlyozni, hogy milyen életszakaszban lévő emberek a főszereplői. Miért fontos ez? Hogy a nézővel tudassa, nem lesz unalmas a film, mert fiatalok, és még el tudnak futni a xenomorf elől?
  A közölt szinopszis annyit ad hozzá az Alien filmektől általában várható tartalomhoz, hogy fiatalok lesznek benne. Baj, ha szóvá teszem, hogy miért ez a legfontosabb közölni kívánt plusz információ a közönség felé azon a nyilvánvaló Alien-film elemen kívül, hogy félelmetes létforma van benne?
 • kalapos01 #2
  A fiatal nem azt jelenti, hogy tinédzser. Ha 30-40-es, akkor középkorú horror, ha 50-60-as, akkor szeniorhorror?
 • wraithLord #1
  Mi az, hogy "új A nyolcadik utas: A halál-mozifilm"? :D

  "Fiatalok egy távoli világból arról kényszerülnek, ..." Ez valami tinihorror lesz? :D