Szekeres Viktor

Itthon tévében is látható lesz az új The Walking Dead

Végre megint Walking Deadet nézhetünk a tévében.

The Walking Dead: The Ones Who Live azok után, hogy a korábbi The Walking Dead-spinoffok nem kaptak magyar premiert, látható lesz az AMC csatornán. Mi több, nem csak látható lesz, hanem a világpremier napján élvezhetjük a részeket - hajnalban magyar felirattal, este pedig magyar szinkronnal. A premierre február 26-án fog sor kerülni.

A hivatalos leírás szerint "Andrew Lincoln és Danai Gurira visszatérnek a szeretett karakterek, „Rick Grimes” és „Michonne” szerepébe a Walking Dead univerzum várva várt következő sorozatában. A The Walking Dead: The Ones Who Live két olyan karakter nagyívű szerelmi története, akiket átformált a körülöttük megváltozott világ. Akiket szétválasztott a távolság és egy megállíthatatlan erő. Az egykori énjeik szellemei. Rick és Michonne egy másik világba kerül, ami a halottak elleni háborúra épült... és ami végül az élők elleni háborúba torkollik. Rá tudnak találni egymásra, és arra, akik voltak egy olyan helyen és helyzetben, amilyenben még nem volt részük? Vajon ellenségek ők? Szeretők? Áldozatok? Győztesek? Egymás nélkül vajon élőnek számítanak-e - vagy rá fognak döbbenni, hogy ők is csupán kóborlók."

A sorozatban Andrew Lincoln és Danai Gurira mellett többek között látható lesz még Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn, Matthew August Jeffers, Craig Tate és Andrew Bachelor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!