Szekeres Viktor

Döbbenetesen imádták a magyarok a The Last of Ust.

Nem volt párja a The Last of Usnak az HBO Maxon.

A magyar HBO Maxnak szokása gesztust gyakorolni az újságírók, illetve a közvetetten a nézők irányába, ugyanis korábbi havi, majd éves rendszerességgel közzéteszik, hogy mely filmjeik és sorozataik számítanak a legnézettebbnek a platformon. És 2023-ban a sok klasszikusnak számító katalógussorozat és a több tucat premier közül az HBO egyik szériája lett a legjobb, a The Last of Us.

A magyarok természetesen nincsenek egyedül a The Last of Us imádatával, a széria Amerikában is a platform legnézettebbjei között volt, és még a díjátadókon is elég jól szerepelt, ha a jelöléseket nézzük. A második helyet a Rick és Morty (Rick & Morty) szerezte meg, mely 2023-ban a hetedik szezonjával jelentkezett, a harmadik az És Egyszer Csak… (And Just Like That…) lett, mely ugyancsak új évaddal volt látható, azonban a további helyeken zömében katalóguscímeket találunk: 4, Trónok Harca (Game of Thrones), 5, Jóbarátok (Friends), 6, Agymenők (The Big Bang Theory), 8. Fehér Lótusz (The White Lotus), 9. Sárkányok háza (House of the Dragon). 10. Szégyentelenek (Shameless). Egyetlen kivétel a hetedik helyen a magyar valóságshow, A híd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Plusz dolgok nyilván voltak benne, de nem volt fölösleges. Mármint az nem fölösleges, ami jó vagy ami kurva jó. Az például zseniális ötlet a készítőktől, hogy bővítik az univerzumot és a karakterek körét. Nem tudom, hogy mi abban polgárpukkasztás, hogy egy rész nem tetszik vagy csak fölösleges, de amire utalsz, az például remek epizód volt. Bevallom, most kicsit meginogtam, hogy rosszul emlékszem, de megnéztem és megnyugodtam, az IMDB-n is az osztályozók több, mint fele szerint 10/10-es volt a rész. Emlékszem, piszok hatásosra sikerült. Szemben némelyik másik epizóddal, de szerencsére a jobbakból volt több. (Egyébként durva nézni, hogy az IMDB-n is mennyire iszonyat magas pontszámokat kapnak a részek.)

    Teljesen rendben van, ha nem tetszett (azért, remélem, hogy elég hamar kiszálltál belőle, mert mostanság szerencsére nem szorul arra az ember, hogy szart nézzem, annyira rohadt jó sorozat van), ilyenkor mindig sajnálja az ember, hogy nem jön be neki az, ami a többségnek nagy kedvence lesz, de nálam is vannak ilyen sorozatok, amiket mindenki istenít, mint a Last of Ust, de nagyon nem jönnek be.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2024.01.31. 07:04:36
  • Macropus Rufus #5
    " viszont nem sok fölöslegeset találtam benne,"
    akkor nem nézted jól. Tudod a játékban kb. egyetlen levél utal valamire, na ebből csináltak egy több mint 40 perces részt. Teljesen feleslegesen. Tehát a sorozat egy teljes része felesleges volt.

    "polgárpukkasztás meg főleg egy deka nem volt"
    sztem te nem láttad a sorozatot :) nem volt benne polgárpukkasztás? Akkor szerinted a fent említett 40 perces teljesen felesleges rész, tudod amikor két fasziról szól az egész, ami a játékban kb. egy darab levél formájában jelenik meg. Az mi a fene volt, ha nem polgárpukkasztás?
  • Macropus Rufus #4
    Sztem sem egy jó sorozat. Amit a játék adott, pl.izgalmat az ebben a filmben nyomokban sem volt ott. A játék jó volt, pörgős részekkel és izgalommal. A film ennek pont az ellentétje volt.


    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2024.01.30. 17:13:05
  • Kotomicuki #3
    Remélem pénzt kapsz érte, de én ezt még azért sem vállalnám!
    Ritka szar lett a sorozat, minden mással foglalkoztak benne, csak a játékot naggyá tévő dolgokkal nem, annak a hangulata egyáltalán nem jött át, sőt...
  • zetortraktor #2
    Attól, hogy neked játékismerőként nem tetszett, nem kell ráerőltetned másra a véleményed. Nekem piszkosul bejött a játékok után, de ha akarsz (gondolom nem akarsz), akkor száz meg száz játékos véleményt olvashatsz, ami hasonlóképp van. Nyilván benne van, hogy nem tetszett neked, gondolom, te sajnálod a legjobban, de a sorozat tényleg szuper, viszont nem sok fölöslegeset találtam benne, jól mélyítették el a sorozatot, polgárpukkasztás meg főleg egy deka nem volt. Attól, hogy csúnyák a lények, még nem kell sikítozni.
  • Spartan117 #1
    Szerintem csak azok imádták a sorozatot, akik nem ismerték a játékot vagy nem játszottak vele! Borzalmas sorozat. A karakterek teljesen súlytalanok és jellemtelenek, beleélés nélküli vagy túl erőltetett játékkal! /Nem passzol a játékban ismert karakterek jelleméhez!/ A sorozat dramaturgiája szörnyű, a fölösleges jelenetek erőltetésétől kezdve az annál is fölöslegesebb polgárpukkasztó de manapság fontosnak és kötelezőnek tartott különbségek bemutatásáig! Az első rész nézhető volt. A második rész végére valami kezdett elromlani. A harmadik résztől totális káosz! Ugyan ezt tették a HALO sorozattal is.