Szekeres Viktor

Újabb bombasiker a magyar mozikban

Nálunk is arat az Imádlak utálni.

Amerikában csak pár hét után talált rá a közönség az Imádlak utálni című korhatáros komédiára, itthon azonban eleve nagyon erősen indult, a hétvégén 62 793-an nézték meg a mozikban, ami majdnem 150 millió forintos bevételt jelentett a filmnek. Ez konkrétan több bevételt jelent, mint amennyit a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész vagy az A Hangya és a Darázs: Kvantumánia produkált.

Múlt héten a többi újonc vitorlájából is kifogták a szelet Sydney Sweeney-ék, hiszen a Nicolas Cage-es Álmaid hőse és a Lassie - Állati mentőakció is 11,7 millió forinttal kezdett a 9-10. helyen, előbbit 4 890-en, utóbbit pedig 5 536-an nézték meg. A további újdonságok közül az A káosz ura 1 480, míg a Hatalom 604 nézőt vonzott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • t_robert #1
    Ja láttam amúgy pénteken elég szórakoztató vígjáték. Még néha röhögni is lehet rajta. Amúgy gyanús volt, hogy kb. 110 személyes teremben volt vagy 45 néző egy péntek délutáni előadáson. Akkoriban van, hogy 4-5 néző lézeng a moziban(aminek amúgy 7 vetítő terme van) Nem egy teremben hanem egyszerre. :) Volt már, hogy péntek du. egyedül voltam egy teremben. elvben jött volna még valaki a hely foglalás alapján, de az végül nem érkezett meg. De azért elindították a filmet. :) 45 körüli nézőt vagy egy évtizede nem láttam péntek du-i előadáson. :)