Szekeres Viktor

Új előzetesecskéket kapott az Apple szuperkémje

Tévésnek tűnő promók érkeztek az Argylle-hoz.

Már egy ideje megérkezett az utolsó mozis előzetes az Argylle - A szuperkémhez, innentől kezdve a hazai forgalmazó lehet, hogy inkább csak tévés reklámokra, esetleg színfalak mögötti netes anyagokra fog koncentrálni. Ez valahol érthető is, hiszen nyakunkon a hazai premier.


A film a premierje után pár hónappal az Apple TV+-ra fog felkerülni, és ott is marad - természetesen a platformon már nem lesz elérhető magyar szinkronnal. A film hivatalos szinopszisa a következő: "Minél nagyobb a kém, annál nagyobb a hazugság.
Matthew Vaughn (a Kingsman-filmek, Ha-Ver) újabb eszelős agymenése az Argylle: A szuperkém, ez a fékezhetetlenül szellemes, a valóságot kicsavaró, a világot körbecikázó kémthriller. Bryce Dallas Howard (Jurassic World-filmek) alakítja Elly Conwayt, aki egy bestseller kémregény-sorozat remeteéletet élő szerzője. Számára az idilli boldogságot az jelenti, ha este otthon ülhet a számítógépével és a macskájával, Alfie-val. Ám amikor Elly fikciós könyveinek cselekménye – melyek középpontjában az Argylle nevű szuperkém áll, valamint a küldetése, hogy leleplezzen egy globális kémszindikátust – tükrözni kezdi egy valódi kémszervezet titkos akcióit, az otthoni csöndes esték múltbéli emlékké válnak.
Aiden (az Oscar-díjas Sam Rockwell), a macskaallergiás kém társaságában Elly (Alfie-val a hátizsákjában) menekül, és bejárja a fél világot, hogy mindig egy lépéssel a gyilkosok előtt maradjon, miközben Elly kitalált világa és a való világ közti határok elkezdenek összemosódni."
Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!