Szekeres Viktor

Még mindig uralkodik a Rebel Moon

Nem robbantott a Rebel Moon, de az emberek nézik rendületlenül.

Amióta a Netflix a Prime Video vagy az Apple TV+ országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

Arról már beszámoltunk, hogy az elvárásokhoz képest elég komolyan alulteljesített a Rebel Moon globálisan, bár azért így is nagyon sokan megnézték, és az is lehet, hogy múlt héten már javított a szereplésén a film, az azonban biztos, hogy bár a mennyiség nincs rendben, komolyabb konkurencia nélkül még mindig Zack Snyder filmje uralkodik nagyon sok országban, egész pontosan a mért kilencvenegynéhány piacból 49-en még tegnap is a Rebel Moon volt a legnézettebb film, ami azt jelenti, hogy már másfél hete nincs legyőzője sok helyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    A Titanicra emlékszem, az rohadt jó volt, nekem legalábbis nagyon tetszett - nyilván volt, akinek nem, a másik kettőt nem láttam, ez fel sem merült bennem. Jók voltak az előzetesek, de látva a véleményeket és tudva, hogy eddig egy Snyder-film sem jött be nekem, nem hiszem, hogy időt kéne pocsékolnom rá.

    De nagyon nem ugyanolyan: ez nem nézettségi siker, mint a másik kettő, sőt, konkrétan mindhárom teljesen más kategória tetszésileg. A Titanic az IMDB 75%-nál 8-9-10/10, a Jedi 40%-nál volt 8-9-10/10, ez meg 25%-nál. Az egyiket imádják, a másik megosztóbb, a harmadikat nem nagyon szeretik.
  • NEXUS6 #1
    OK. Ez kb olyan, mint a Titanic, vagy Az utolsó dzsedik, szinte mindenki látta, legalábbis a Titanic-ot.

    Csak kérdem hánynak tetszett is ezek közül?