Szekeres Viktor

Rebel Moon 2: itt a szinkronos trailer

Magyarul beszél a Rebel Moon folytatásának előzetese.

"A felkelők az anyavilág elleni háborúra készülnek. Eltéphetetlen kötelékek kovácsolódnak, hősök emelkednek fel és legendák születnek" - ezt a rövid, hivatalos leírást kapta Zack Snyder következő filmje, melynek címe Rebel Moon: The Scargiver, azaz magyarul Rebel Moon - 2. rész: A sebejtő.


A Rebel Moon története egy, a galaxis szélén lévő békés gyarmaton játszódik, melyet egy zsarnok régens, egy bizonyos Balisarius seregei kezdenek el fenyegetni. A kétségbeesett lakosok egy rejtélyes múltú nőhöz fordulnak segítségért, hogy összeszedje a szomszédos bolygók harcosait, akik vezetésével felvehetik a harcot az ellenséges hadak ellen. Snyder elmondta azt is, hogy szívesen építene a filmre egy teljes univerzumot, hiszen az elmúlt 2-3 évben elég komolyan meg lett tervezve a Rebel Moon világa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • monk00 #2
  Nekem tetszett. Itt legalább nagyobbrészt használtak számítógépes effektusokat. És hangsúlyt fektettek arra is hogy ne ember szerű idegenek legyenek csak benne. Erre már legalább lehet mondani hogy sci-fi. Nem úgy mint egyes filmekre, amikben 1-2 percre feltűnik egy ufo, és már ezért sci-fiként reklámozzák. A színészekkel sincs semmi baj. Mint ahogy a történettel sem. Várós a 2 rész..
 • mitrop #1
  Az első részt megnéztem a megjelenés napján... sajnos.
  Borzalmasan rossz lett.
  Ennél várni fogok és pár nap múlva a visszajelzések alapján eldöntöm, hogy mi legyen.
  Ha nem ér el pl. az IMDB szerint 6,5-6,7-es értéket, inkább nem pazarlom rá az időt.