Szekeres Viktor

Itt a Godzilla x Kong új előzetese

Új előzetes az új Godzillának.

A hévégén került megrendezésre a CCXP, ami Brazília egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában nemcsak a képregények álltak, hanem a képregények alapján készített filmek és a tévésorozatok is képviseltették magukat. Az esemény rangját jelzi, hogy általában a képregényes műfaj képviselői közül több prominens személyiség is megjelent az eseményen. Jó pár exkluzív bemutatóra is sor került természetesen a rendezvényen, többek között végre láthatta a közönség az új Godzilla-film előzetesét, mely persze azon nyomban a netre is felkerült.


Az április 12-én bemutatásra kerülő filmnek, amiben Godzillát és King Kongot ereszti megint egymásnak Hollywood, még nem tudtuk, hogy mi lesz a konkrét története, de a fenti trailerből elég sok minden kiderül. A rendező Adam Wingard volt, a főszereplők pedig Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle és Daniel Stevens.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Csaba161 #3

  Én láttam jó Godzilla filmet is,
  ÉN KONKRÉTAN ERRŐL A FILMRŐL beszéltem az előzetese alapján,
  úgyhogy ne írj ilyen baromságokat nekem...
 • kalapos01 #2
  Emberek, akik felháborodnak azon, ha megjelenik egy könyv, ami potenciálisan nem tetszik nekik, ha valahol olyan ételt kapni, ami nem ízlene nekik, ha megkóstolnák, ha érkezik egy film, ami nem tetszene nekik, ha megnéznék.

  Felháborodós, túlérzékeny korban élünk. Aki szerint az óriásszörnyek nem valóak a vászonra, annak már a reklámaikat sem érdemes megnézni.
 • Csaba161 #1

  Erről a zagyva baromságról komolyan gondolják, hogy ez egy film?????