Szekeres Viktor

Új videó és premierdátum a Star Trek: Discovery visszatérésének

Áprilisi premier lesz az STD.

A hévégén került megrendezésre a CCXP, ami Brazília egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában nemcsak a képregények álltak, hanem a képregények alapján készített filmek és a tévésorozatok is képviseltették magukat. Az esemény rangját jelzi, hogy általában a képregényes műfaj képviselői közül több prominens személyiség is megjelent az eseményen. Jó pár exkluzív bemutatóra is sor került természetesen a rendezvényen, többek között a közönség egy új Star Trek: Discovery-promót is láthatott, és megtudhatta, hogy a sorozat utolsó szezonja áprilisban indul el.


Az 5. évad természetesen a Paramount+-ra fog érkezni azokban az országokban, ahol jelen van a platform, azonban, hogy nálunk mikor kerül fel a SkyShowtime-ra, még mindig nem tudjuk, ami sajnálatos, mert a 3. szezonig a Netflixre jöttek a széria részei, azonban amióta onnan kivásárolta a gyártója, sehol sem tűnt fel idehaza. Mint ismert, a sorozat az ötödik szezonnal befejeződik, de természetesen bőven van futó széria, és további Star Trek-sorozatok és -filmek is fognak érkezni, így nincs okunk elkeseredni a rajongóknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #2
  Van, aki ennyire pontosan tudja, hogy ki miatt nem tetszik neki a sorozat? Pont Alex Kurtzman miatt, aki az első évadból egy részt sem írt (a 2. évad utolsó kettő és a harmadik évad első két részét írta), aki sosem volt showrunnerje a sorozatnak, akinek a Picard, a Strange New Worlds-öt meg a többi elkészített és leendő sorozatot lehet köszönni, aki alapjába véve annyit csinált a Discoveryben, hogy a kirúgott készítő helyére érkezve elindította a sorozatot (de még akkor sem ő írta az első részt)?

  Tényleg kíváncsi vagyok, hogy lehet kiszúrni, hogy a tucatnyi író, meg a többiek (rendező, operatőr, színész) közül pont ő az, aki belecsempészi egy sorozatba a "szar" komponenst, aki nélkül nagyszerű lenne minden.

  (Kurtzman egy személyben tette minden eddiginél népszerűbbé a Star Treket. Ha nem tetszik a sorozat, azt nem érdemes érzékenykedve mellre szívni, megesik az ilyen. Lehet örülni annak, hogy nagyon sokan így is szeretik. Én is sok mindent nem szeretek, ami egyébként érdekelne, vagy amit vártam, de még nem borultam ki miatta.)
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.12.07. 11:53:34
 • nirriti #1
  Az egyetlen elkeserítő dolog ebben, hogy nem kaszálták el az STD-t az 1. évad után rúgták ki Kurtzmant és kerítettek valakit helyette aki rendes Star Treket képes készíteni.