Szekeres Viktor

Teljes az Alien-sorozat szereplőgárdája

Több, mint féltucat színész csatlakozott az Alien-sorozathoz.

Timothy Olyphant, David Rysdahl, Babou Ceesay, Jonathan Ajayi, Erana James, Lily Newmark, Dim Camille és Adrian Edmondson is benne lesz Noah Hawley új, Alien-sorozatában, ami az amerikai FX kábelcsatornára készül, ami azt jelentheti, hogy ideális esetben itthon a Disney+-on fog premiert kapni valamikor 2025-ben.

Az Alien-sorozatról sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy egy komplex, de lezárt történetet prezentálna, ami igencsak belenyúlna a mitológiába. A sztori kapcsán korábban annyi került megerősítésre, hogy az a nem túl távoli jövőben játszódna (egész pontosan 2100 körül), hogy a helyszíne a Föld lenne, valamint az is, hogy értelemszerűen nem tűnne fel benne Ripley karaktere.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #3
  neked legyen igazad, és siker legyen. De én élek a gyanúval, hogy amolyan bőrlehúzás dolog lesz és csinálnak egy középszerű sz@rt.
 • zetortraktor #2
  A nézők nagy része nem tudja, hogy mi az a mitológia. Attól, hogy vannak hardcore rajongók, akik ilyesmiről tudnak, még nem ők határozzák meg, hogy siker lesz-e. (Egyébként nyilván az lesz egy ismert brand napjaink egyik elismert sorozatkészítője kezében.)
 • Macropus Rufus #1
  " ami igencsak belenyúlna a mitológiába"
  biztos nagy siker lesz.