Előzetest kapott az Elit alakulat vadászrepülős folytatása

Ilyen lesz a Masters of Air.

Megérkezett az Apple TV+-ra készült Masters of Air, azaz A levegő urai első előzetese, amit Cary Joji Fukunaga rendezett - még 2019-ben derült ki, hogy az Apple első Apple Tv+-os saját sorozataként a Masters of The Airt rendelte be, ami az Elit alakulat (Band of Brothers), valamint The Pacific – A hős alakulat (The Pacific) készítőitől érkezik amolyan nem hivatalos folytatásként.


Az eredetileg az HBO-ra tervezett minisorozat Donald L. Miller könyve, az Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany alapján készül, és természetesen a légi hadviselés lesz a középpontjában, az Eighth Air Force tagjainak szemén keresztül, akik Hitler tőszomszédságába vitték el a háborút. A főbb szerepekben Austin Butler, Barry Keoghan, Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Daniel Briggs.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Dynamic #3
  Az Apple TV+-on heti epizódok vannak, nem egyben az összes. Úgy tudod megoldani - ha a torrent nem játszik- , hogy megvárod amíg felkerül az összes. Akkor regisztrálsz, és kapsz 7 próbanapot.
 • repvez #2
  remélem egybe meg lehet nézni az elso naptol az összes részt és lesz majd valmai ingyenes probahonap az apple + on, mert nincs elöfizetésem még rá.de egy filmmértr nem is akarok .

  amugy az elközetes már egy hete kint van kb és nem vadászrepülökröl szol hanem a B17es bombázokrol .
  Utoljára szerkesztette: repvez, 2023.11.21. 18:12:06
 • Mertos #1
  Nagyon várós a mini sorozat.