Szekeres Viktor

Alakul az Angyal-sorozatból készítendő film

Rendezőt kapott a The Saint.

Majdnem négy éve számoltunk be arról, hogy ismét mozis feldolgozást kaphat Roger Moore klasszikus nyomozós sorozata, Az Angyal (The Saint). Akkor sajtóértesülések alapján arról volt szó, hogy Chris Pine kaphatja meg Simon Templar újragondolt szerepét, azonban a járvány keresztülhúzta a forgatási terveket, és 2021. nyarán kiderült, hogy tőle Regé-Jean Page vette át a szerepet a tervezett filmben. Most pedig már ott tart a produkció, hogy Doug Liman személyében rendezőt is kapott, aki a Rocketmant is jegyző Dexter Fletchertől veszi át a marsallbotot. A szkriptet pedig Seth Grahame-Smith után Rory Haines és Sohrab Noshirvani írja a Paramount stúdiónak.

Leslie Charteris népszerű regényhőse ezúttal értelemszerűen nem 1920-as években játszódó történetben szerepelhet, hanem mai korban játszódóban. A globális léptékkel rendelkező akciódús kalandfilm részleteiről természetesen nem tudni, azonban nem csak a főhős tolvaj karakterét fogják újragondolni benne, hanem az őt körülvevő világot is. Legalábbis 2021-ben még erről beszéltek.

Az angyal című krimisorozatot 1962-ben mutatták be és a széria 6 évadon át, összesen 118 epizódon keresztül volt képernyőn. Simon Templar 1997-ben mozifilmet is kapott Val Kilmer főszereplésével, azonban ez nem aratott akkora sikert, hogy elkészüljön a folytatása. Ezt követően 2008-ban hallhattunk Angyal-feldolgozásról, de a James Purefoy főszereplésével forgatott pilot valószínűleg nem kellett senkinek, hiszen nem lett belőle sorozat. Pár éve szünet után még újabb pilotot forgatnak egy leendő Angyal-sorozathoz, amit később filmként értékesítettek. Abban a címszereplőt Adam Rayner alakította, egyik partnere Eliza Dushku volt, a rendezői feladatokat pedig Simon West vállalta magára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!