Szekeres Viktor

Itt az új The Witcher-film előzetese

Ilyen lesz a Vaják: Szirének a mélyből.

A Netflix az első alkalom sikere után idén is megrendezte a Geeked Week elnevezésű online rendezvényét, ami korábban afféle rajongói dzsembori volt, mely keretében a film- és sorozatnézők (virtuálisan) találkozhattak kedvenceik készítőivel és szereplőivel, azonban mostanság ez már nem annyira jelenti azt, hogy különféle beszélgetéseket lehet látni, hanem inkább az exkluzív bejelentésekre koncentrál a platform, premierdátumokra, szereposztási hírekre, esetleg megújításokra. És persze az esemény nagyon jó reklámozási lehetőséget is jelent, nem véletlen, hogy a Netflix rengeteg új előzetest is időzített az eseményre. Az új The Witcher-anime is kiadott egy előzetest a 2024 végi premierdátum mellé.


A The Witcher: Sirens of The Deepben Geralt egy tengerparti falut ért támadások ügyében kezd nyomozásba, és belekeveredik az emberek, valamint a tengerlakó lények évszázados harcába, így kénytelen lesz kardot ragadni. A filmet Mike Ostrowski és Rae Benjamin írta, a rendező pedig, akárcsak a The Witcher: Nightmare of the Wolf esetében, ismét Kang Hei Chul volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nabateus #4
    Pedig ez most nem is keleti anime nyugaton feldolgozva, valoban nem melto a forrashoz ez a divatmajmolas.
  • Frekvency #3
    amugy meg: RAJZfilm és nem film, marha nagy ám a különbség!
  • Frekvency #1
    huu, nagyon komoly....tipikus japán fosadék, 6 frame/s fázissebességgel...nem unják már ezeket a "laggoló" szemeteket???