Szekeres Viktor

Itt a Netflix által az HBO Maxtól lenyúlt képregény-sorozat előzetese

Ilyen lesz a Halott Fiúk Nyomozóiroda.

A Netflix az első alkalom sikere után idén is megrendezte a Geeked Week elnevezésű online rendezvényét, ami korábban afféle rajongói dzsembori volt, mely keretében a film- és sorozatnézők (virtuálisan) találkozhattak kedvenceik készítőivel és szereplőivel, azonban mostanság ez már nem annyira jelenti azt, hogy különféle beszélgetéseket lehet látni, hanem inkább az exkluzív bejelentésekre koncentrál a platform, premierdátumokra, szereposztási hírekre, esetleg megújításokra. És persze az esemény nagyon jó reklámozási lehetőséget is jelent, nem véletlen, hogy a Netflix rengeteg új előzetest is időzített az eseményre. Egy várt képregény-sorozat is megkapta első komolyabb trailerjét.


Tavaly tavasszal derült ki, hogy az HBO Max tovább bővíti a DC-s képregényuniverzumban játszódó sorozatainak körét, miután berendelte a Dead Boy Detectives című szériát - aki nézi a Doom Patrolt, az talán emlékezhet az ebben szereplő karakterekre. (Érdekesség, hogy a Doom Patrol is mondhatni amolyan oldalági kinövés, hiszen karakterei először a Titans című szériában tűntek fel.) Azonban, minden bizonnyal az új vezetésnek is köszönhetően, a sorozatról lemondott az HBO Max, a Netflix pedig mindezt köszönte szépen, és lecsapott rá.

A 8 részes horroros nyomozós sztori nem csak a Dead Boy Detectives, hanem a The Sandman képregényekre is épül, és amolyan kísértettörténet lesz, mely a veszteséggel, gyásszal és halállal foglalkozik, a főhőse pedig két halott tinédzser, valamint az ő élő barátjuk, akik mindenféle esetben nyomozgatnak. A főszereplők George Rexstrew és Jayden Revri, valamint Kassius Nelson, Briana Cuoco, Ruth Connell, Yuyu Kitamura és Jenn Lyon lesznek. A készítő Steve Yockey.

A hivatalos szinopszisa a következő: "Kísért egy pimasz szellem? Egy démon ellopta a legfontosabb emlékeidet? Akkor hívd a Halott Fiúk Nyomozóirodát!
A Sandman univerzumában játszódó új, természetfeletti erőkről szóló sorozatban két kamasz srác egymásra talál a halálban, és bármit megtesznek, hogy együtt maradhassanak – például megszöknek pár gonosz boszorka, a pokol és a Halál elől is. Összefognak Crystallal, a médiummal, hogy együtt felgöngyölítsék a halandók világának legrejtélyesebb, paranormális ügyeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!