Szekeres Viktor

Itt a Rebel Moon új előzetese magyar szinkronnal

Ilyen lesz a Rebel Moon magyarul.

December 22-én érkezik egy új univerzum hírnöke a Netflixre. Természetesen Zack Snyder új filmjéről, a Rebel Moonról van szó, mely egy évtizedek óta készülő, kétrészes film, egy epikus scifi, mely a Geeked Week keretében egy új előzetest is kapott, melyet természetesen igencsak hamar le is szinkronizáltak.


A film hivatalos szinopszisa: "Miután kényszerleszállást hajt végre egy holdon az univerzum egy távoli csücskében, Kora (Sofia Boutella), a titokzatos múltú idegen új életet kezd egy földművesek lakta, békés vidéken. Azonban hamarosan Kora lesz a kolónia egyetlen reménye a túlélésre, amikor a zsarnoki Balisarius kormányzó (Fra Fee) és kegyetlen megbízottja, Noble admirális (Ed Skrein) rájönnek, hogy a földművesek akaratukon kívül eladták a termést a Szülőbolygó elől menekülő Véresbárdúaknak (Cleopatra Coleman és Ray Fisher), akik a felkelők egy ádáz csoportját vezetik.
Kora és Gunnar (Michiel Huisman), a lágyszívű, naiv földműves, akinek fogalma sincs róla, mivel jár egy háború, elindulnak, hogy kerítsenek egy csapat harcost, akik készen állnak rá, hogy életüket kockáztatva megvédjék Veldt népét. A Véresbárdúak után kutatva különböző világokba utaznak, és összegyűjtenek egy maroknyi harcost, akiket összeköt, hogy mind megváltásra vágynak: Kai (Charlie Hunnam), a pilóta és bérgyilkos, Titus tábornok (Djimon Hounsou), a legendás parancsnok, Nemezis (Doona Bae), a kardforgatómester, Tarak (Staz Nair), a fogoly, aki a múltban egy uralkodói család tagja volt és Milius (E. Duffy), az ellenálló. Eközben a Veldt bolygón Jimmy (szinkronhangja: Anthony Hopkins), az ezeréves védelmező robot feléled, és készen áll rá, hogy megvalósítsa új céljait. Az újdonsült, forradalmár szövetségeseknek előbb meg kell tanulniuk bízni egymásban és egy emberként küzdeni, mielőtt a Szülőbolygó seregei megjelennek, hogy elpusztítsák őket.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!