Szekeres Viktor

Előzetest kapott az élőszereplős Avatár: Az utolsó léghajlító-sorozat

Ahogy azt vártuk, nagyon jól néz ki az Avatar élőszereplős változata.

A Netflix az első alkalom sikere után idén is megrendezte a Geeked Week elnevezésű online rendezvényét, ami korábban afféle rajongói dzsembori volt, mely keretében a film- és sorozatnézők (virtuálisan) találkozhattak kedvenceik készítőivel és szereplőivel, azonban mostanság ez már nem annyira jelenti azt, hogy különféle beszélgetéseket lehet látni, hanem inkább az exkluzív bejelentésekre koncentrál a platform, premierdátumokra, szereposztási hírekre, esetleg megújításokra. És persze az esemény nagyon jó reklámozási lehetőséget is jelent, nem véletlen, hogy a Netflix rengeteg új előzetest is időzített az eseményre. Egy várt élőszereplős anime is megkapta első komolyabb trailerjét.


Természetesen az Avatár – Az utolsó léghajlítóról van szó, ami premierdátumot is kapott, február 22-én fog érkezni, és a következő a hivatalos szinopszisa: "A föld négy népe valaha összhangban élt egymással, élükön az Avatárral, a négy elem mesterével, aki gondoskodott a békéről. De minden megváltozott, amikor a Tűz Népe megtámadta és kiirtotta a Levegő Nomádjait – ez volt a tűzhajlítók első lépése a világuralom felé.
Az AVATÁR – AZ UTOLSÓ LÉGHAJLÍTÓ Aangról szól, egy ifjú léghajlítóról, aki egy háború sújtotta világban találja magát. Újdonsült barátaival, Sokkával és Katarával belevágnak egy akciódús küldetésbe: Aang szeretné elfoglalni az őt megillető helyet az új AVATÁRKÉNT.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!